Zahradnické rukavice Natur' Janod zelené

Popis produktu

Janod zelené zahradnické rukavice Natur' jsou pěknou pomůckou do zahrady, která je vhodná pro děti od 3 do 8 let. Dětské zahradní rukavice mají přírodní zelenou barvu s obrázkem muchomůrky, která se zalíbí každému malému zahradníkovi. Tato hračka je ideální pro všechny kluky i holky, kteří mají rádi hraní se na zahradníky nebo jsou malými pomocníky svých rodičů. Zahradnické rukavice pro děti jsou skvělým společníkem pro děti do zahrádky nebo kdekoliv venku. Je to velký pomocník pro děti, který se bude líbit několika generacím, vyrobený z kvalitního jemného materiálu a zdravotně nezávadných barev.

Rukavice do zahrádky jsou maximálně přizpůsobeny na dětské hry venku, protože jsou vyrobeny z kvalitních materiálů a zajistí, že se děti při hře a práci venku neušpiní. Všechny hračky Janod mají jistý edukační charakter, přispívají k mentálnímu, ale i fyzickému rozvoji dítěte. Manipulací dítěte s rostlinkami v zahradě se rozvíjí jemná dětská motorika, díky rukavicím Janod jsou při tom chráněny. Dítě má velký pocit odpovědnosti, pokud mu je přidělen nějaký kousek zahrady, o který se má samo starat. Rukavice pro děti jsou na to skvělým prostředkem.

Janod vyvíjí kvalitní hračky s francouzským designem, které jsou jednak hravé a jednak rozvíjejí inteligenci dětí. Hračky pro děti Janod splňují všechny přísné standardy a předpisy, proto si můžete být jisti, že děti se hrají a baví v naprosto bezpečné atmosféře. Vedle maximální bezpečnosti mají i atraktivní provedení a dětem po celém světě přinášejí plno radosti a veselosti. Za kvalitou značky Janod stojí mezinárodní ocenění: PAL Awards, za hračky podporující rozvoj řeči a zlatá příčka v Best Toy Award v Oppenheim Toy Portfolio Award, kde o vítězi rozhodují rodiče, pedagogové a děti.

Vlastnosti

  • zahradnické rukavice pro malé zahradníky a milovníky her venku
  • z jemného materiálu
  • vhodné pro děti od 3 do 8 let
  • v krásné přírodní zelené barvě
  • rozvíjejí jemnou dětskou motoriku
  • splňují nejpřísnější standardy a předpisy pro maximální bezpečnost dětí
  • jedinečný francouzský design
Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 3 let
PůvodVyrobeno ve Francii
Rozměry produktu20*8 cm
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.