Sáňky Bobby Bob Wild Spider BIG s kovovou skluznicí a tlumičem černé od 4 let

Popis produktu

Dětské sáňky Bobby Bob Wild Spider BIG jsou nádherná zimní hračka vhodná pro děti od 4 do 10 let. Sáňky pro děti mají stylovou černou barvu se zelenými proužky, které vyniknou na každém zasněženém kopci. Nejnovější ergonomický design zaručuje maximální zábavu na sněhu. Co dělá tento sněžný dopravní prostředek opravdu impozantním je mnoho zajímavých funkcí. Tlumiče a kovová skluznice zajistí snadnou a hladkou jízdu, zabudovaný klakson posiluje bezpečnost během jízdy, řídítka jsou ergonomicky tvarovaná. Na sáňkách se dá jezdit klasicky vsedě, ale i v kleče, takže sněžná dobrodružství mohou být ještě zajímavější a vzrušující. Dětské sněžné sáňky jsou vysoce kvalitní, mrazuvzdorné, odolávají teplotám do -20 °C. V přední části mají lanko, které lze uvázat na nějaký rychlejší stroj nebo můžete jednoduše své ratolesti tahat do kopce.

Dětské sáňky jsou skvělá hračka na zimu, se kterou se děti ve sněhu zabaví dlouhé hodiny. Ale takové outdoorové hračky mají i mnoho dalších významů. Prostřednictvím dětských sáněk se rozvíjejí pohybové dovednosti dětí, posiluje se svalstvo na nohou i rukou. Rychlou jízdou po kopcích se posiluje i odvaha dětí, při společných zimních radovánkách si děti budují přátelství a kamarádství, na která mohou vzpomínat po dlouhá léta. Dále se rozvíjí i jemná a hrubá motorika dětiček. Dětská zimní hračka je ideální dárek pro všechny děti, které mají rády sníh, zimu a pobyt na čerstvém vzduchu. Robustní konstrukce umožňuje nosnost až do 60 kg, díky syntetickým materiálům jsou sáňky pro děti maximálně odolné. Rozměry dětské hračky na zimu jsou 93*50*38 cm.

BIG je renomovaný německý výrobce, který má celosvětově vedoucí postavení ve výrobě vysoce kvalitních plastových hraček pro děti. Jejím symbolem je buvol, jehož charakteristiky jsou: síla, robustnost a odolnost a zároveň to jsou charakteristiky pro všechny dětské hračky BIG. Rodiče této značce důvěřují a chválí ji hlavně kvůli prokázané bezpečnosti, nejvyspělejší technice při výrobě a používání neškodných a recyklovatelných materiálů. Na dětskou hračku je poskytnuta záruka 3 roky a plast obsahuje speciální UV filtr, který zajistí, že hračka je krásná a zářivá přesně jako v první den. Německý výrobce je zárukou kvality, jedinečnosti a bezpečnosti, abyste se během hry nikdy nemuseli bát o své ratolesti.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 4 let
PůvodNěmecko
Rozměry produktu93*50*38 cm
Rozměry balení81*32*53 cm
UV filterAno
Balení v kartonu A/NAno
Hmotnost4,6 kg
Nosnost60 kg
Barvačerná
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.