Puzzle Baby & Mother - Učíme se najít miminkům maminku Educa 6x2 dílky 6obrázkové od 24 měsíců

Popis produktu

Dětské puzzle Educa je krásná skládačka se zajímavým vzdělávacím motivem. Děti od 12 měsíců poznávají zvířecí mláďátka, které přiřazují k jejich maminkám. V balení je spolu 6x2 dílků puzzle, z nichž lze poskládat 6 obrázků se zvířecími rodinami. Děti se při skládání puzzle nejen zabaví, ale i se něco nového naučí.

Puzzle pro nejmenší děti po sestavení tvoří pět obrázků. Puzzle jsou vyrobeny z kvalitního materiálu. Splňují bezpečnostní standardy - jsou bezpečné pro děti i dospělé. Jednotlivé dílky puzzle mají větší rozměry, aby s nimi menší děti mohly snadněji manipulovat. Puzzle se dají po sestavení opět rozložit a uložit zpět do krabičky.

Dětská hra s puzzle rozvíjí fantazii, představivost a manuální zručnost dětí. Děti se učí koncentrovat, rozvíjí se jejich jemná motorika, logické myšlení a smysl pro detail. Puzzle jsou vhodné pro věkovou kategorii od 12 měsíců. Velikost obrázku je 31,5*21,5*4,5 cm. Španělský výrobce Educa se specializuje zejména na výrobu puzzle a vzdělávacích her. V nabídce firmy Educa je množství krásných puzzle pro děti i dospělé, které rozhodně nemohou chybět ve vaší sbírce.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 24 měsíců
PůvodŠpanělsko
Rozměry produktu32*22*5 cm
Balení v kartonu A/NAno
Dílky puzzle12
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.