Puzzle Veterinářka Lou Janod v kufříku 6-9-12-16 dílů od 3 - 6 let

Popis produktu

Janod kartonové puzzle Veterinářka Lou Janod v kufříku je pěkná hračka vhodná pro dívky od 3 do 6 let. Skládačka je zabalena v kufříku, který děťátko může využít i na uskladnění jiných hraček. Obsahuje 4 různé puzzle s různým počtem dílků, ze kterých lze poskládat pestrobarevné obrázky. Malé holčičky si mohou poskládat 6, 9, 12 nebo 16 dílny puzzle, je ideální pro malé doktorky. Puzzle má motiv děvčátka Lou, které se hraje na veterinární doktorku, děti si mohou vymýšlet vlastní pohádkové příběhy. Vzhledem k různý počet dílků rostou spolu s děťátkem, zabaví se s nimi několik let. Děti se pomocí tohoto zajímavého puzzle učí rozpoznávat barvy, tvary, objekty, rozvíjí se motorika rukou, děti se učí vnímat vztah mezi částmi a celkem. Dětské dívčí puzzle je velmi zajímavá nadčasová hračka, vyrobená z kvalitních materiálů a zdravotně nezávadných barev.

Všechny hračky Janod mají edukační charakter, protože ve velké míře přispívají k mentálnímu a fyzickému rozvoji dítěte. Manipulací s hračkami Janod se rozvíjí jemná dětská motorika, zkoumáním povrchů se posiluje hmatová citlivost, dále rozvíjejí logické myšlení a paměť, děti poznávají a objevují nové předměty. Hračky a doplňky Janod mají dlouholetou tradici, přičemž se při výrobě využívají moderní technologie a jsou splněny požadavky současných dětí, ale i rodičů. Dětská hračka Janod se díky svému jedinečnému designu, kvalitním materiálům a barevnému provedení stane oblíbeným společníkem dětí během dlouhých letních nebo zimních večerů a zaručí, že se nikdy nebudou nudit a jen tak ztrácet čas. Puzzle pro dívky přichází v praktickém a velmi stylovém kufříku, které děťátko využije i na jiné hračky.

Francouzská společnost Janod je výrobce jedinečných a kvalitních dětských hraček, které jsou inspirované francouzským designem. Hračky Janod jsou nejen velmi zajímavé a zábavné, ale přispívají také k rozvoji dětské inteligence. Hračky pro děti Janod splňují všechny přísné standardy a předpisy, proto si můžete být jisti, že děti se hrají a baví v naprosto bezpečné atmosféře. Vedle maximální bezpečnosti mají i atraktivní provedení a dětem po celém světě přinášejí plno radosti a veselosti. Za kvalitou výrobce Janod stojí mezinárodní ocenění: PAL Awards, za hračky podporující rozvoj řeči a zlatá příčka v Best Toy Award v Oppenheim Toy Portfolio Award, kde o vítězi rozhodují rodiče, pedagogové a děti.

Vlastnosti

  • dětské puzzle s různým počtem dílků
  • 6-9-12-16 dílů
  • rozměry jednoho poskládaného puzzle 20*20 cm
  • ze zdravotně bezpečných materiálů a barev
  • vhodné pro děti od 3 do 6 let
  • ideální na rozvoj jemné motoriky, logického myšlení, poznávání tvarů a barev
  • díky různému počtu dílků rostou spolu s dítětem
  • v praktickém a stylovém kufříku
  • splňuje nejpřísnější standardy a předpisy pro maximální bezpečnost dětí
  • francouzský design
Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 3 let
PůvodVyrobeno ve Francii
Rozměry produktu20*20 cm
Dílky puzzle43
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.