Puzzle ve vajíčku Disney Princezny Educa 48 dílů od 5 let

Popis produktu

Puzzle pro děti Educa s motivem oblíbených Disney princezen potěší všechny malé milovnice puzzle od 5 let. Jednotlivé dílky puzzle jsou uloženy v praktickém růžovém vajíčku a holčičky tak bude skládání puzzle bavit ještě více. Po poskládání mají puzzle krásný obrázek Disney princezen - Mulan, Jasmíny, Popelka, Ariel a Merida. Balení puzzle obsahuje 48 dílků. Puzzle po sestavení tvoří jeden obrázek a jsou vyrobeny z kvalitního kartonu. Splňují bezpečnostní standardy - jsou bezpečné pro děti. Tyto puzzle jsou polepené hezkými veselými obrázky s motivem z oblíbených pohádek. Jednotlivé dílky puzzle jsou větších rozměrů a umožňují snadnější manipulaci.

Dětské puzzle se dají po sestavení opět rozložit a uložit zpět do krásného vajíčka. Díky tomuto balení mohou být i originálním dárkem, který potěší všechny malé holčičky. Dětská hra s těmito puzzle vhodně rozvíjí fantazii, představivost a manuální zručnost dětí, pěstují si jí smysl pro detail a koncentraci. Puzzle jsou vhodné pro děti od 5 let. Velikost obrázku po sestavení je 28*20 cm. Educa se specializuje zejména na výrobu puzzle a vzdělávacích her. V nabídce firmy Educa je množství krásných puzzle, které rozhodně nemohou chybět ve vaší sbírce.

S puzzle Educa se již více nemusíte bát ztracených dílků. Až do 16 kusů dílků vám na vyžádání přes formulář zašle výrobce Educa bezplatně pro každé puzzle s velikostí nad 16 dílků. Nemusíte se tak obávat že vaše puzzle bude nekompletní. Je to jedinečná služba španělského výrobce Educa, který se specializuje na puzzle a vzdělávací hry pro děti a dospělé.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 5 let
PůvodŠpanělsko
Rozměry produktu28*20 cm
Rozměry balení10*12*10 cm
Balení v kartonu A/NAno
Dílky puzzle48
Barvarůžová
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.