Puzzle Floor Pirátská Loď Janod v kulatém kufříku 39 dílů od 4 - 7 let

Popis produktu

Puzzle Floor Pirátská Loď z dílny výrobce Janod je originální skládačka vhodná pro chlapce od 4 do 7 let. Dětské puzzle je tvořeno 39 velkými dílky, poskládané má velikost 106*85,5 cm. Velké puzzle si děti mohou poskládat na podlaze ve svém pokoji, takže je to zároveň i doplněk do dětského pokoje. Pirátský motiv dětského puzzle zaručeně upoutá každého malého rošťáka. Puzzle rozvíjejí logické myšlení, pozornost a paměť. Děti se pomocí puzzle učí rozpoznávat barvy, tvary, objekty, rozvíjí se motorika rukou, děti se učí vnímat vztah mezi částmi a celkem. Velké puzzle pro děti je velmi zajímavá nadčasová hračka, která se bude líbit několika generacím, vyrobená z kvalitních materiálů a zdravotně nezávadných barev. Přichází v praktickém balení - v krabičce, takže puzzle nebude jen tak rozházené po celé pokoji, ale bezpečně uskladněné.

Všechny hračky Janod mají edukační charakter, přispívají k mentálnímu a fyzickému rozvoji dítěte. Manipulací s hračkami Janod se rozvíjí jemná dětská motorika, zkoumáním povrchů se posiluje hmatová citlivost, logické myšlení. Hračky a doplňky Janod mají dlouholetou tradici, přičemž se při výrobě využívají moderní technologie a jsou splněny požadavky současných dětí, ale i rodičů. Dětská hračka Janod se díky svému jedinečnému designu, kvalitním materiálům a barevnému provedení stane oblíbeným společníkem dětí během dlouhých letních nebo zimních večerů a zaručí, že se nikdy nebudou nudit a jen tak ztrácet čas. Puzzle Janod je také skvělým dekorativním doplňkem do každého dětského pokoje.

Francouzská společnost Janod je výrobce originálních hraček pro děti, které jsou inspirované francouzským designem. Hračky Janod jsou nejen velmi zajímavé a zábavné, ale přispívají také k rozvoji dětské inteligence. Hračky pro děti Janod splňují všechny přísné standardy a předpisy, proto si můžete být jisti, že děti se hrají a baví v naprosto bezpečné atmosféře. Vedle maximální bezpečnosti mají i atraktivní provedení a dětem po celém světě přinášejí plno radosti a veselosti. Za kvalitou výrobce Janod stojí mezinárodní ocenění: PAL Awards, za hračky podporující rozvoj řeči a zlatá příčka v Best Toy Award v Oppenheim Toy Portfolio Award, kde o vítězi rozhodují rodiče, pedagogové a děti.

Vlastnosti

  • dětské puzzle s velkými dílky
  • 39 dílů
  • rozměry 106*85,5 cm
  • ze zdravotně bezpečných materiálů a barev
  • vhodné pro děti od 4 do 7 let
  • ideální na rozvoj jemné motoriky, logického myšlení, poznávání tvarů a barev
  • v praktickém balení
  • splňuje nejpřísnější standardy a předpisy pro maximální bezpečnost dětí
  • francouzský design
Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 4 let
PůvodVyrobeno ve Francii
Rozměry produktu106*85,5 cm
Dílky puzzle39
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.