Puzzle Hello Kitty Educa 100 dílků od 5 let

Popis produktu

Puzzle pro děti s motivem Hello Kitty. Motiv těchto puzzle pro děti je oblíbená kreslená kočička Hello Kitty. Dětské puzzle se dají po sestavení opět rozložit a uložit zpět do krabičky. Dětská hra s těmito puzzle vhodně rozvíjí fantazii, představivost a manuální zručnost dětí, pěstují si jí smysl pro detail a koncentraci. Dětské puzzle jsou vhodné pro děti od 5 let. Velikost obrázku po sestavení je 40*28 cm. Balení puzzle obsahuje 100 dílků.

Dětské puzzle po sestavení tvoří jeden obrázek. Puzzle jsou vyrobeny z kvalitního kartonu. Splňují bezpečnostní standardy – jsou bezpečné pro děti. Tyto dětské puzzle jsou polepené hezkými, veselými obrázky s motivem z oblíbené pohádky. Jednotlivé dílky puzzle pro děti jsou větších rozměrů a umožňují snadnější manipulaci. Educa se specializuje zejména na výrobu puzzle a vzdělávacích her. V nabídce firmy Educa je množství krásných puzzle pro děti i starší, které rozhodně nemohou chybět ve vaší sbírce.

puzzle Educa se již více nemusíte bát ztracených dílků. Až do 16 kusů dílků vám na vyžádání přes formulář zašle výrobce Educa bezplatně pro každé puzzle s velikostí nad 16 dílků. Nemusíte se tak obávat, že vaše puzzle bude nekompletní. Je to jedinečná služba španělského výrobce Educa, který se specializuje na puzzle a vzdělávací hry pro děti a dospělé.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 5 let
PůvodŠpanělsko
Rozměry produktu40*28 cm
Rozměry balení31,5*21,5*4,5 cm
Dílky puzzle100
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.