Puzzle Baby Colors Barvy Educa 24 dílů od 24 měsíců

Popis produktu

Puzzle Baby Colors pro nejmenší děti jsou tlustší puzzle s různými obrázky předmětů a zvířátek ve stejné barvě od španělského výrobce Educa. Balení puzzle obsahuje dohromady 24 dílků, ze kterých se dá poskládat 6 obrázků s věcmi stejné barvy - každý ze čtyř dílků puzzle. Puzzle mají barevný potisk různých předmětů a zvířátek a jsou rozděleny podle základních barev: červená, zelená, modrá, žlutá, oranžová a fialová. Dítě má za úkol poskládat obrázky podle toho, jak se k sobě barevně hodí a aby výsledný obrázek měl pouze jeden barevný motiv.

Dílky puzzle jsou vyrobeny z kvalitního materiálu, který je pevný a odolný. Dílky mají své rozměry navrženy tak, aby byla manipulace s nimi pro malé děti co nejjednodušší. Puzzle se dají po sestavení opět rozložit a uložit zpět do krabice. Skládání puzzle Baby Colors pomáhá dětem již od předškolního věku správně uvažovat a rozeznávat a umět pojmenovat základní barvy. Děti se spolu s rodiči zábavnou formou učí základní věci a připravují se tak na školku.

Puzzle Baby Colors také rozvíjí dětskou fantazii, představivost a manuální zručnost a hrou s nimi se pěstuje smysl pro detail a koncentrace. Puzzle Baby Colors jsou vhodné pro děti od 24 měsíců. Educa se specializuje zejména na výrobu puzzle a vzdělávacích her pro děti i dospělé. Splňují bezpečnostní standardy evropské unie, takže jsou pro děti zcela bezpečné. V nabídce firmy Educa je množství krásných puzzle pro různé věkové kategorie, které rozhodně nemohou chybět ve vaší sbírce.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 24 měsíců
PůvodŠpanělsko
Rozměry balení32*22*5 cm
Balení v kartonu A/NAno
Dílky puzzle24
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.