Auto Policie BIG pracovní délka 33 cm modro-šedé od 24 měsíců

Popis produktu

Policejní auto pro děti je krásné autíčko německé kvality. Dětské auto v modro-šedém provedenígumová kola, díky nimž dítě při hře nepoškrábe podlahu. Autíčko v designu policejního auta má tažné zařízení s hákem, na které se dají napojit další autíčka. Kluci tak mohou se svým policejním autem zasahovat na místa nehody a odtahovat nabourané auta. Dětské auto je skvělou hračkou pro děti od 2 let a je určeno pro hru uvnitř i venku. Dětské policejní autíčko má délku 33 cm, proto si ho děti mohou vzít s sebou i na výlety či dovolené a nezabere mnoho místa.

Chlapci, kteří touží být policisty se s tímto realistickým terénním autem zahrají dlouhé hodiny. Autíčko podněcuje dětskou fantazii, přibližují se světu dospělých. Oblé hrany policejního auta chrání děti před zraněními. Výrobce BIG myslel i na praktickou stránku hračky, proto se dá velmi snadno omýt pod tekoucí vodou. Dětské policejní autíčko BIG je chráněno UV stabilizátory, takže bude dlouhá léta zářivé a barvy nevyblednou ani při používání venku v pískovišti. Výrobce BIG poskytuje na své výrobky nadstandardní záruku až 3 roky.

Policejní terénní auto je testováno německým kontrolním orgánem TÜV Rheinland v souladu s přísnými bezpečnostními normami GS. BIG je renomovaný německý výrobce, který má celosvětově vedoucí postavení ve výrobě vysoce kvalitních plastových hraček pro děti. Jejím symbolem je buvol, jehož charakteristiky jsou: síla, robustnost a odolnost a zároveň to jsou charakteristiky pro všechny dětské hračky BIG. BIG využívá při výrobě zdraví neškodné a kvalitní materiály. Německý výrobce je zárukou kvality, jedinečnosti a bezpečnosti, abyste se během hry nikdy nemuseli bát o své nejmenší děti.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 24 měsíců
PůvodNěmecko
Rozměry produktu38*20*21 cm
Celková výška21 cm
Celková délka38 cm
UV filterAno
Balení v kartonu A/NAno
Hmotnost1,1 kg
Kolagumene
Barvašedá
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.