Hudební piano Máša Smoby elektronické se zvuky růžové

Popis produktu

Elektronické piano pro děti Máša je ideální hudební hračkou pro všechny holčičky, které milují hudbu a zpěv a touží vlastnit a hrát na hudební nástroj. Dětské elektrické piano se nese ve stylu populární pohádky Máša a medvěd, která je známá dětem po celém světě. Má krásnou růžovo-zelenou barvu, Elektronické piano pro děti ve stylu Máša je ideální hračkou pro všechny holčičky od 3 let, z nichž chtějí jednoho dne vyrůst velké hudební hvězdy. Dětské elektronické piano Máša má rozměry 24*53*7 cm, s délkou 53 cm. Smoby piano má moderní design a funguje na baterie 3 x AA/LR6, které jsou součástí této hudební hračky.

Piano pro děti obsahuje řadu hudebních efektů, takže vaše malá hudebnice se s ním rozhodně nebude nudit. Malí hudebníci si mohou vybrat až z 20 melodií a rytmů. Kromě toho, si může zvolit i některou z 12 demo skladeb nebo zvuk z 8 nástrojů. Na dětském pianu si můžete nastavit hlasitost a zvolit rytmus podle potřeby. Klávesy na piano vydávají pěkné a realistické tóny, takže Smoby piano pro děti je věrnou napodobeninou skutečného piana. Dětské piano je vyrobeno z odolného a kvalitního plastového materiálu, který je příjemný a sametový na dotek.

Smoby je renomovaný francouzský výrobce s dlouholetou tradicí a vyrábí jedinečné modely dětských hraček nejvyšší kvality pro vaše děti. Produkty Smoby splňují přísná evropská kritéria pro bezpečnost a kvalitu hraček pro vaše nejmenší. Díky dětskému elektronickému pianu se děti učí rytmus, melodie a absolvují první kroky při poznávání hudby. Dětské elektronické piano Máša je ideálním dárkem pro malou hudebnici, kterou jednoho dne čeká velká hudební hvězdná kariéra.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 3 let
PůvodFrancie
Rozměry produktu24*53*7 cm
Rozměry balení56*8*27 cm
Celková délka53 cm
ElektronickéAno
ZvukovéAno
HudbaAno
Balení v kartonu A/NAno
Hmotnost1,23 kg
NoteBattery: 3 x AA/LR6
Barvarůžová
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.