Piano Activity Kiddieland se zvířátky, zvukem a světly duhové od 12 měsíců

Popis produktu

Kiddieland piano Activity se zvířecím orchestrem je velmi kvalitní pevná dětská hračka vhodná pro děti od 12 měsíců. S touto interaktivní didaktickou hračkou pro nejmenší děti se vyhrají i další sourozenci a kamarádi dlouhá léta a vždy funguje jako nová. Má spoustu zvukových a světelných a mechanických funkcí, které děti od 1 roku, kdy objevují svět, mají velmi v oblibě. Děti zbožňují mačkat různá tlačítka a figurky, vytáčet páčky a kroužky doprava doleva nahoru dolů, kroutit, posouvat, otevírat a přitom sledovat reakci na svůj pohyb.

Hračka pro děti jednou houkne, zahraje melodii, zabliká, pohne se jiná část hračky, rozsvítí se světýlka, ukážou se jiné obrázky. Po stisknutí některých postaviček se ozve zvuk, jaký k němu patří, jako u zvířátek slůněte zazní housle. Dětské piano má 12 kláves s pěkným zvukem, nad nimi orchestr se zvířátky. Každé zvířátko hraje na jiném hudebním nástroji, a mezi nimi se nacházejí tlačítka na doladění hudby s jiným tónem. Elektronická hračka pro děti je provedena v pěkné žluté barvě s duhovým designem. Duha je poseta světélkujícími hvězdičkami.

Tato hračka jistě potěší každé dítě, i více dětí a hrou se zároveň rozvíjí jemná motorika, logické myšlení, paměť, pohybová zručnost a souvislosti mezi zvuky tvary a barvami. Funguje na baterie 3xAA, které jsou součástí dětské hračky. Hračka je vyrobena z kvalitního plastového materiálu, který má oblé jemné hrany a proto je pro dítě bezpečný a zároveň jemný na dotek. Je to úžasná interaktivní hračka pro každé dítě, se kterou se dokáže hrát dlouhé hodiny. Rozměry piana s orchestrem jsou 38*15*17 cm.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 12 měsíců
Rozměry produktu38*15*17 cm
Na bateriiAno
ElektronickéAno
SvětloAno
ZvukovéAno
HudbaAno
Balení v kartonu A/NAno
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.