Kreslení na tabuli Santoro Gorjuss Educa #VALUE! od 5 let

Popis produktu

Dětské kreslení na tabuli Santoro Gorjuss je úžasná zábava pro všechny holčičky od 5 let. Součástí této hračky jsou dětské omalovánky, které si děti připnou na svítící tabuli. A pak se už jen stačí pustit do vybarvování. Veselá tabulka má červený rám s různými obrázky, které jsou přiloženy k omalovánkam i jako nálepky. Součástí balení této sady na kreslení je až 32 listů s nevybarvená omalovánkami, které mohou holčičky dotvořit podle svých představ.

Dětské omalovánky s motivem Santoro Gorjuss znázorňují romantické obrázky panenek, které znají mnohé holčičky. Panenky Santoro Gorjuss si nyní mohou vaše děti vymalovat na originální tabuli s podsvícením. Součástí této sady je jedna tabule, 32 obrázků na vymalování se vzory a instrukcemi, 1 tužka a 1 strana plná nálepek. Dětské omalovánky představují pro děti kreativní činnost, při které naplno rozvíjejí svou představivost a obrázky vybarvují podle své fantazie. Při manipulaci s barvičkami si zároveň procvičují jemnou motoriku.

Španělský výrobce Educa je kvalitní producent dětských hraček, které nejen baví, ale také vzdělávají a rozvíjejí. Specializuje se zejména na výrobu puzzle a vzdělávacích her pro děti. Hračky Educa splňují bezpečnostní standardy Evropské unie, proto jsou pro hry vašich dětí bezpečné. V nabídce firmy Educa je množství krásných naučných her, omalovánek a puzzle pro různé věkové kategorie, které rozhodně nesmí chybět ve vaší sbírce.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 5 let
PůvodŠpanělsko
Rozměry balení36*26*6 cm
Balení v kartonu A/NAno
NoteBattery: 3 x LR41
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.