Odrážedlo kufr na kolečkách Pes Bobby BIG s tajnou přihrádkou 15 L objem červené

Popis produktu

Dětské odrážedlo kufr na kolečkách Pes Bobby od německého výrobce BIG přichází v pestré červené barvě a potěší všechny děti od 3 let. Odrážedlo a kufr v jednom je hračka jako stvořená pro děti, které se rady přesouvají z místa na místo a chtějí mít své hračky stále u sebe. Kufr má objem 15 litrů a celkové rozměry 51*23*35 cm. Dětský kufr na kolečkách v sobě ukryje všechny poklady vašich nejmenších a postará se o to, aby během jízdy nevypadly. V přední a zadní části pejska jsou zajišťovací svorky, kterými se kufr uzavře. Odrážedlo je však vybaveno ještě tajným blokovacím mechanismem: stačí otočit nos psa a kufr se odemkne nebo zamkne. V ouškách psa se také ukrývají dvě tajné přihrádky na dětské poklady.

Dětský kufr ve tvaru červeného pejska poslouží dětem jako odrážedlo, ale díky nastavitelnému pasu ho mohou táhnout za sebou jako vozík. Roztomilý pejsek v sobě ukryje až 15 litrů dětského nákladu. Na zádech odrážedla je praktická rukojeť na přenášení kufru. Odrážedlo má čtyři široké plastová kolečka, které zajišťují větší bezpečnosti při jízdě, ale i během stání. Dětské odrážedlo ve tvaru pejska má měkké červené ouška, za které se může děťátko držet. Dětské odrážedlo je provedeno v pestré červené barvě s modrými kolečky a černými detaily, odzobené je veselými nálepkami. Jízda na dětském odrážedle podporuje správný vývin kyčelních kloubů děťátka, posiluje dětské svalstvo a manipulace s kufrem zase pomáhá rozvíjet jemnou motoriku.

Německý výrobce BIG produkuje kvalitní hračky pro děti různých věkových kategorií. Výrobky BIG jsou testovány v nezávislých ústavech a podtrhují kvalitu produktů. Odrážedlo pro děti je testováno německým kontrolním orgánem TÜV Rheinland v souladu s přísnými bezpečnostními normami GS. Logo značky BIG je buvol, který prezentuje sílu, odolnost a robustnost - přesně to jsou charakteristické prvky této značky. Značka BIG si zakládá na bezpečnosti svých produktů, použité materiály jsou nejen kvalitní, ale i zdravotně nezávadné.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 3 let
PůvodNěmecko
Rozměry produktu51*23*35 cm
Celková výška35 cm
Rozměry balení51*24*37 cm
Celková délka51 cm
Hmotnost1,5 kg
Nosnost50 kg
Objem L15 l
Barvačervená
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.