Odrážedlo Flippy BIG červené od 18 měsíců

Popis produktu

Dětské odrážedlo od německého výrobce hraček BIG je kvalitní pohybová pomůcka ve formě skútru. Dětské odrážedlo je vyhotoveno ve veselé kombinaci červené se žlutou a zelenou barvou. Dětský skútr v moderně designu je vyroben z kvalitního a odolného plastu, který vám poslouží dlouhý čas. Motorka pro děti přináší vašemu potomkovi nejen radost a zábavu, ale zároveň mu pomáhá při rozvoji pohybových schopností. Dětské odrážedlo motorka Flippi má pěkné sportovní provedení. Vaše malá ratolest bude svůj nový skútr milovat. Volant se dá otáčet do stran o 30 stupňůMotorka pro děti má široké využití. Díky kompaktní velikosti je praktická, lehká a využitelná v interiéru i exteriéru.

Využijte krásné počasí a dopřejte svému děťátku veselé chvíle strávené na dětském odrážedle ve stylu motorky. V případě, že se děťátku nebude chtít vozit, můžete odrážedlo bez problémů odnést, a to díky jeho nízké hmotnosti 0,8 kg. Odrážedlo je vhodné pro děti od 18 měsíců až do věku 3 let. Skútr disponuje stabilními plastovými kolečky a pohodlným ergonomicky tvarovaným sedákem, na dosažení co největšího pohodlí. Sedadlo na odrážedle BIG je ergonomicky tvarované a certifikované. Jelikož dítě sedí na sedadle široce rozkročené, podporuje to správný vývin kyčlí dítěte. Dětem se sedí velmi pohodlně a budou na něm jezdit i dlouhé hodiny.

Rozměry odrážedla pro děti jsou 49*21*36 cm. Značka BIG poskytuje na výrobky záruku až 3 roky. Německá značka BIG je výrobce špičkových hraček, které získávají ocenění na mezinárodní úrovni. Odrážedlo je testováno německým kontrolním orgánem TÜV Rheinland a vyrobeno v souladu s přísnými bezpečnostními normami GS. Logo značky BIG je buvol, který prezentuje sílu, odolnost a robustnost - přesně to jsou charakteristické prvky této značky. Značka BIG si zakládá na bezpečnosti svých produktů, použité materiály jsou nejen kvalitní ale i zdravotně nezávadné. Nezaměnitelný design, moderní výrobní postupy a hračky, které splňují požadavky dětí - to je značka BIG.

Vlastnosti

  • originální design odrážedla v podobě motorky
  • atraktivní barevné provedení
  • nízká hmotnost
  • nadstandardní záruka 3 roky
  • je chráněno před poškozením sluncem, dlouho vypadá jako nové
  • přísné testování zaručuje vysokou kvalitu a bezpečnost
  • z kvalitních a odolných materiálů
  • vhodné od 18 do 36 měsíců
Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 18 měsíců
PůvodNěmecko
Rozměry produktu49*21*36 cm
Celková výška36 cm
Rozměry balení49*21*36 cm
UV filterAno
Balení v kartonu A/NAno
Hmotnost0,8 kg
Nosnost25 kg
Barvačervená
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.