Ochranné návleky na boty k odrážedlu BIG (velikost 21-28)

Popis produktu

Ochranné návleky BIG jsou nezbytnou součástí hry pro všechny malé jezdce. Návleky pro děti jsou doporučené při jízdě na odrážedle BIG. Chrání boty dětí před zodratím. Výhodou dětských návleků je, že se dají přizpůsobit od velikosti 21 do 28. Na botičky se navlékají velmi jednoduše, po nasunutí na botu se vzadu připevní posuvným řemínkem. Materiály použité při výrobě dětských návleků jsou zdravotně nezávadné a nezatěžují životní prostředí. Zářivá červená barva je chráněna UV stabilizátory, aby vydržely jako nové dlouhá léta.

Každé děťátko si užívá jízdu na odrážedle BIG v domě, v zahradě nebo na dvoře. S chrániči na boty se rodiče už nikdy nebudou bát o obuv jejich nezbedných dětí, protože ji dokonale chrání. Jsou pohodlné, proto děti při ježdění nejsou omezovány. Výrobce BIG poskytuje na své výrobky nadstandardní záruku až 3 roky, proto tato hračka vašim dětem vydrží opravdu dlouhou dobu.

BIG je renomovaný německý výrobce, který má celosvětově vedoucí postavení ve výrobě vysoce kvalitních plastových hraček pro děti. Jejím symbolem je buvol, jehož charakteristiky jsou: síla, robustnost a odolnost a zároveň to jsou charakteristiky pro všechny dětské hračky BIG. BIG využívá při výrobě zdraví neškodné a kvalitní materiály. Německý výrobce je zárukou kvality, jedinečnosti a bezpečnosti, abyste se během hry nikdy nemuseli bát o své nejmenší děti.

Doprava 79

Technické parametry

PůvodNěmecko
Rozměry produktu21-28 size
UV filterAno
Balení v kartonu A/NAno
Hmotnost0,2 kg
Barvačervená
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.