Zahradní sada Včelka Mája Smoby 6 doplňků od 18 měsíců

Popis produktu

Smoby zahradní sada pro děti je vhodná pro všechny holčičky a chlapce, kteří se rádi hrají v zahrádce či pískovišti. Dětský set do zahrady je ve stylu známé nezbedné a velmi šikovné včelky Maji, která je známá nejen dětem, ale i dospělým. Sada do zahrady pro děti je vybavena 6 doplňky, se kterými bude pracování v zahrádce pro vaše malé pomocníky zábavné a půjde jim od ruky. Set do zahrady tvoří zelený košíček s červenou rukojetí na přenos. Na košíku je vyobrazena nezbedná včelka Mája spolu s jejím nejlepším kamarádem čmelákem Vilíkem na louce plné květů.

Výbavu pro děti tvoří i zelená konve na zalévání květin a zahrádky a žluté hrabičky spolu s lopatkou na okopkávanie zahrádky. Rozměry dětského setu do zahrádky jsou 26*17*17,5 cm. Zahradní set je vhodný pro děti od 18 měsíců. Motiv pohádkové včelky Maji je vyobrazen i na dvou květináčích. Červený květináč obsahuje obrázek malé vysmátý včelky Maji a žlutý květináč se nese v motivu její kamaráda Vilka. Do květináče si děti mohou zasadit semínka rostlin a postupně sledovat a učit se jak se třeba starat o rostlinky, dokud nevyrostou do úplné krásy.

Díky dětskému zahradnímu setu s motivem včelky Maji můžete vaše děti naučit, jak správně pěstovat kytičky a jiné rostlinky. Zahradní set Smoby pro děti je vyroben z kvalitních a odolných plastových materiálů, které jsou příjemné a sametové na dotek. Firma Smoby je francouzská renomovaná společnost s dlouholetou tradicí výroby kvalitních dětských hraček, které dodržují a splňují nejvyšší požadavky kvality a bezpečnosti pro vaše ratolesti. Set lze využít nejen do zahrádky, ale i do dětského pískoviště.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 18 měsíců
PůvodFrancie
Rozměry produktu26*17*17.5cm
Hmotnost0,31 kg
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.