Dřevěné magnetky Ocean Magnets Janod 24 ks od 24 měsíců

Popis produktu

Dětské magnetky Ocean Magnets jsou krásné magnety s veselými obrázky z oceánu vhodné pro děti od 2 do 5 let. V balení je spolu 24 magnetů, každý má rozměr 7*5 cm, jsou vyrobeny z kvalitního dřeva. Dětské magnety rozvíjejí fantazii dětí, děti si z nich mohou poskládat vlastní příběh. Pomocí magnetů můžete děti učit názvy zvířátek a předmětů. Manipulací s magnetkami se rozvíjí jemná dětská motorika, také prostorová představivost. Magnetky pro děti se dají využít i ve škole, při jednoduchých počtech na matematice. Je to nadčasová hračka, která se bude líbit několika generacím, vyrobená z kvalitního dřeva a zdravotně nezávadných barev a laků. Souprava dětských magnetek přichází v praktickém balení s ouškem na zavěšení.

Dřevěné hračky jsou dnes ve světě velmi populární a to ne nadarmo, protože ve velké míře přispívají k optimálnímu vývoji dítěte. Všechny hračky Janod mají jistý edukační význam, protože posilují mentální a fyzický rozvoj dítěte. Hračky Janod mají svou tradici, přičemž se využívají moderní technologie a jsou splněny požadavky současných dětí, ale i rodičů. Dřevo na hračkách Janod je ošetřeno tak, aby se neštípilo a použité barvy a laky na povrchové úpravě jsou zdravotně nezávadné a bezpečné. Janod je držitelem certifikátu FSC (Forest Stewardship Council), což označuje dřevo, které je vytěžené ze zodpovědně obhospodařovaných lesů bez narušení rovnováhy v přírodě a omezování původních obyvatel.

Janod je výrobce jedinečných a kvalitních dřevěných hraček s francouzským designem, které jsou nejen zábavné, ale i rozvíjejí inteligenci dětí. Jeho historie sahá do roku 1970. Hračky pro děti Janod splňují všechny přísné standardy a předpisy, proto si můžete být jisti, že děti se hrají a baví v naprosto bezpečné atmosféře. Vedle maximální bezpečnosti mají i atraktivní provedení a dětem po celém světě přinášejí plno radosti a veselosti. Za kvalitou výrobce Janod stojí mezinárodní ocenění: PAL Awards, za hračky podporující rozvoj řeči a zlatá příčka v Best Toy Award v Oppenheim Toy Portfolio Award, kde o vítězi rozhodují rodiče, pedagogové a děti.

Vlastnosti

  • dětské dřevěné magnetky s motivem oceánu
  • souprava 24 ks
  • dřevo pochází ze zodpovědně obdělávaných lesů, které nijak nenaruší rovnováhu v přírodě (certifikát FSC)
  • na povrchu hračky jsou použity zdravotně nezávadné barvy a laky
  • rozměry každé magnetky 7*5 cm
  • vhodné pro děti od 2 do 5 let
  • rozvíjejí dětskou motoriku, prostorovou představivost, fantazii dětí
  • vhodné na počítání jednoduchých příkladů ve škole
  • v praktickém balení s ouškem na zavěšení
  • splňují nejpřísnější standardy a předpisy pro maximální bezpečnost dětí
  • francouzský design
Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 24 měsíců
PůvodVyrobeno ve Francii
Rozměry produktu7*5 cm
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.