Sada 2 loděk Waterplay BIG hasičské délka 15,5 cm červené

Popis produktu

BIG požárnické loďky Waterplay s 2 figurkami jsou hezké hračky pro děti od 3 let. Souprava je vhodný doplněk pro všechny vodní hry ze línie BIG Waterplay, ale poslouží i pro letní hry v bazénu či čvachtání se ve vaně. Souprava obsahuje jednu lodičku a jedno požární vodní letadlo, přičemž každé plavidlo má svého kapitána. Hasiči a jejich záchranné lodě mají bílo-červené provedení. Dětská hračka je vyrobena z kvalitního plastového materiálu s ÚV filtrem. Děti se díky realistickému provedení lodí mohou zahrát na hasiče, kteří spěchají zachránit lidi před velkým požárem.

Tato hračka je určena jak pro chlapce tak i pro dívky ve věku od tří let. Rozměry plavidel jsou dostatečně velké 15,5 x 8 x 9 cm, takže se nemusíte, že si dít náhodně ublíží malými částmi. Požárná plavidla Waterplay BIG jsou chráněny ÚV stabilizátory, takže hračky lety neztratí na kráse barev, ani když na ně bude péct slunce. Výrobky BIG jsou testovány v nezávislých ústavech a podtrhují kvalitu produktů. Značka BIG si je jistá kvalitou svých výrobků, a proto poskytuje nadstandardní záruku tři roky.

Vodní hračka Waterplay BIG je testována německým kontrolním orgánem TÜV Rheinland v souladu s přísnými bezpečnostními normami GS. Německá značka BIG je výrobce špičkových hraček, které získávají ocenění na mezinárodní úrovni. Logo značky BIG je buvol, který prezentuje sílu, odolnost a robustnost - přesně to jsou charakteristické prvky této značky. Značka BIG si zakládá na bezpečnosti svých produktů, použité materiály jsou nejen kvalitní a recyklovatelné ale i zdravotně nezávadné. Nezaměnitelný design, moderní výrobní postupy a hračky, které splňují požadavky dětí - to je značka BIG.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 3 let
PůvodNěmecko
Rozměry produktu15,5*8*9 cm
Celková výška9 cm
Rozměry balení26*21*23
Celková délka15,5 cm
UV filterAno
Balení v kartonu A/NAno
Hmotnost0,2 kg
Barvačervená
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.