Kolečkové brusle Mimoni Roller Skate Mondo s chrániči velikost 22-29

Popis produktu

Dětské kolečkové brusle Mimoni jsou krásné pohádkové brusle se čtyřmi kolečky, díky čemuž na ně děti snadno udrží rovnováhu. Dětské čtyř kolečkové brusle jsou vhodné pro nejmenší děti od 3 let. Na nožkách dobře sedí a pohodlně se nosí. Velikost kolečkových bruslí pro děti Mimoni je do značné míry univerzální a dá se jednoduchým způsobem přizpůsobit na velikost 22-29. Dětské brusle jsou vyrobeny z těch nejkvalitnějších plastových materiálů, které se jen tak lehce nezničí.

Rovnováha se na kolečkách ve dvou řadách udrží mnohem jednodušší než na klasických bruslích, které mají kolečka pouze v jedné řadě. Kvůli pevnějším kolečkům tyto dětské brusle doporučujeme používat na povrchu bez větších nerovností. Pro vyšší bezpečnost vašich pokladů jsou v balení u bruslích i chrániče na lokty a kolena, které jsou krásně pohádkově sladěny. Chrániče Mimoni jsou kvalitní, pevné, pohodlné a snadno se dají nasadit.

Chrániče doporučujeme použít při každém bruslení. Brusle i chrániče dodáváme v praktickém pěkném obalu na zip, do kterého se po bruslení mohou odložit. Italská společnost Mondo se zabývá výrobou kvalitních dětských produktů a hraček a je oficiálním výrobcem mnoha licencovaných produktů známých pohádek, seriálů či filmů. Výrobky od společnosti Mondo splňují přísná evropská kritéria kvality. Za výrobou široké škály hraček Mondo je pečlivý přístup k práci, inovacím a dětským potřebám. Jízdou na bruslích děti rozvíjejí své pohybové schopnosti, reflexy a bystrost, pěstují si lásku ke sportu.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 3 let
PůvodVyrobeno v Itálii
Rozměry produktusize M = 22-29
Rozměry balení29*12*25 cm
Balení v kartonu A/NAno
Barvamodrá
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.