Kolečko s kbelík setem Auta Smoby 6 dílů od 18 měsíců

Popis produktu

Smoby kolečko pro děti se setem do písku je krásná barevná hračka pro děti. Dětské kolečko je vyrobeno z kvalitního a odolného plastu, což mu zaručuje dlouholetou spolehlivost. Set do písku pro děti se skládá z kbelíku, lopatky, hrabličiek, sítka a formiček do písku. Kolečko a set jsou využitelné hlavně při hrách v písku nebo u vody. Dětské kolečko je krásné červené barvy s motivem oblíbené pohádky Cars (Auta).

Set do písku Auta pro děti je kvalitní set dětských hraček do písku. Dětský set do písku se skládá z barevného kbelíky s motivem známé pohádky Auta, kterou milují zejména chlapci, dále ze žluté lopatky a hrabličiek, sítka a modrých formiček ve tvaru autíčka a letadla. Pomocí nástrojů mohou děti vytvářet v písku různé kreace a rozvíjet tak svou fantazii.

Tento set svým provedením zaujme každého kluka a je vhodný pro děti od 18 měsíců. Rozměry dětského kolečka jsou 64*32*32 cm. Smoby je francouzský výrobce dětských hraček vysoké kvality a je zárukou spokojenosti a spolehlivosti. Se setem hraček do písku v kombinaci s kolečkem pro děti bude mít vaše dítě postaráno o hodiny zábavy při hrách v písku nebo u vody.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 18 měsíců
PůvodFrancie
Rozměry produktu64*30*32 cm
Celková výška32 cm
Hmotnost0,90 kg
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.