Hrábě Cocco Janod plechové s dřevěnou rukojetí červené

Popis produktu

Janod červené plechové hrábě Cocci jsou pěkná hračka na hraní se venku vhodná pro děti od 3 do 8 let. Plechové hrábě mají červenou barvu s veselým tečkovaným motivem, která se zalíbí každému malému zahradníkovi. Tato hračka je ideální pro všechny kluky i holky, kteří mají rádi hraní se venku. Dětské plechové hrábě jsou ideální pomůckou pro děti do zahrádky nebo kdekoliv venku. Velmi se hodí pro usilovné a pracovité děti, které chtějí pomoci rodičům v zahrádce. Je to nadčasová hračka a zároveň velký pomocník pro děti, který se bude líbit několika generacím, vyrobený z kvalitního plechu a zdravotně nezávadných barev a laků.

Hračky z plechu jsou maximálně přizpůsobeny na dětské hry venku, protože jsou vyrobeny z odolných a kvalitních materiálů. Rovněž jsou ošetřeny bezpečnými barvami a laky, takže se při dětských hrách nemusíte bát o své ratolesti. Všechny hračky Janod mají jistý edukační charakter, přispívají k mentálnímu, ale i fyzickému rozvoji dítěte. Manipulací dítěte s hrabičky se rozvíjí jemná dětská motorika. Dítě má velký pocit odpovědnosti, pokud mu je přidělen nějaký kousek zahrady, o který se má samo starat. Hrábě pro děti jsou na to skvělým prostředkem. Díky použitým materiálům a jedinečnému designu je plechová hračka Janod nadčasová, bude pěkná a atraktivní pro děti i po několika letech.

Firma Janod se zabývá produkcí kvalitních a originálních hraček s francouzským designem, které jsou jednak hravé a jednak rozvíjejí inteligenci dětí. Hračky pro děti Janod splňují všechny přísné standardy a předpisy, proto si můžete být jisti, že děti se hrají a baví v naprosto bezpečné atmosféře. Vedle maximální bezpečnosti mají i atraktivní provedení a dětem po celém světě přinášejí plno radosti a veselosti. Za kvalitou Janod stojí mezinárodní ocenění: PAL Awards, za hračky podporující rozvoj řeči a zlatá příčka v Best Toy Award v Oppenheim Toy Portfolio Award, kde o vítězi rozhodují rodiče, pedagogové a děti.

Vlastnosti

  • plechové hrábě ideální na hraní venku
  • ze zdravotně nezávadných materiálů
  • vhodné pro děti od 3 do 8 let
  • rozměry 73*6*19 cm
  • v krásné červené barvě s tečkovaným motivem
  • rozvíjejí jemnou dětskou motoriku
  • v praktickém balení
  • splňují nejpřísnější standardy a předpisy pro maximální bezpečnost dětí
  • originální francouzský design
Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 3 let
PůvodVyrobeno ve Francii
Rozměry produktu73*6*19 cm
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.