Hnízdo do postýlky Pure White toT's-smarTrike s vyšívanými květinkami 100 % bavlna bílé od 0 měsíců

Popis produktu

Dětské hnízdo do postýlky Pure White toTs smarTrike je výborným způsobem, jakým můžete ochránit své miminko v dětské postýlce. Bílé hnízdo pro děti je prodyšné a lehké a zároveň je výborným doplňkem, který prosvětlí každou dětskou postýlku a interiér. Miminko se s ním bude cítit příjemně a maminky ocení jemný květinový vzor.

Dětské hnízdo pro miminka je vyrobeno ze 100% bavlny s jemným a příjemným povrchem a náplň tvoří 100% polyester. Dětské hnízdo lze velmi jednoduše připevnit na dětskou postýlku po jejím obvodu pomocí šňůrek. Neposedné miminko se díky dětskému hnízdu neudeří o tvrdé okraje postýlky, a proto je tak nezbytnou součástí výbavy každého malého drobečka. Rozměry dětského hnízda pro miminka jsou 32*176 cm.

Výrobce smarTrike je špičkový producent dětských tříkolek a koloběžek, které jsou známé svou kvalitou a precizním zpracováním po celém světě. Další řada produktů firmy smarTrike jsou také doplňky pro péči pro miminka a nejmenší děti pod označením toTs, která nabízí nejmodernější stylové kolekce kvalitních produktů, které jsou elegantní a dokonale vystihují vkus rodičů a jejich drobečky.

Doprava 79

Technické parametry

Rozměry produktu32*176 cm
Barvabílá
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.