Hasičské auto Smoby elektronické s autíčkem délka 21 cm od 12 měsíců

Popis produktu

Smoby požární auto Vroom Planet je krásná elektronická hračka se zvukovými a světelnými efekty, která je vhodná pro chlapce od 12 měsíců. Dětské hasičské auto přichází v balení s malým autíčkem, které vchází na korbu Hasičská auta po plošině v zadní části. Obě autíčka mají zářivě červenou barvu, která je typická pro hasiče, snadno se ovládají a jsou příjemné na dotek. Mají veselé usmívající se tvářičky, které působí na děti pozitivním dojmem. Na střeše velkého auta je vysouvací žebřík jako stvořený na záchranářské akce, světelná a houkající siréna. Na boku najdou malí požárníci hadici na uhašení požáru. Do auta jsou potřeba 2 LR44/AG13 baterie (knoflíkové), které jsou součástí balení.

Hra s autíčky je velmi oblíbená mezi nejmenšími chlapci již desítky let. Znají ji naši tatínkové, dědečkové i pradědové. Malí kluci se rádi hrají na závody, honičky nebo záchranné akce se svými dopravními prostředky. Ještě oblíbenější je hra na hasiče, kteří spěchají uhasit požár. Právě na takovou hru výborně poslouží souprava hasičské aut pro chlapce. Hra s autíčky není jen zábavná, ale je také užitečná pro rozvoj dítěte. Manipulací s autíčky se rozvíjí jemná motorika a pohybové dovednosti dětí, také logické a prostorové myšlení. Rozvíjí se i jejich tvořivost, kreativita a fantazie. Děti se hraním na povolání přibližují světu dospělých, zkoušejí, co život hasiče přináší.

Smoby je renomovaný francouzský výrobce plastových hraček pro děti. Plast na hračkách Smoby je pevný, odolný, ale zároveň jemný a hladký k dětským ručkám, sametový na dotek. Všechny dětské hračky mají oblé hrany, aby vaše děti byly během veselých her v bezpečí a chráněny před zraněními. Barvy na plastových hračkách Smoby podněcují a rozvíjejí dětskou představivost a fantazii. Upoutají každé nejmenší děťátko, proto je to nejlepší dárek pro malé hasiče. Proces výroby hraček Smoby je přísně kontrolován, hračky splňují i ​​ty nejvyšší bezpečnostní kritéria. Smoby je zárukou francouzské kvality, originálních designů a jedinečných produktů, které vynikají na evropském trhu.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 12 měsíců
PůvodFrancie
Rozměry produktu21*12*14 cm
Rozměry balení28*14*18 cm
Hmotnost0,65 kg
Barvačervená
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.