Dopravní značky BIG 10 druhů

Popis produktu

BIG set dětských dopravních značek naučí vaše dítě základům silničního provozu. Kolekce dětských dopravních značek obsahuje až šest značek. Čtyři dětské dopravní značky BIG jsou oboustranné, tedy v soupravě mate dohromady až 10 značek. Dětské dopravní značky BIG znázorňují STOP, parkoviště, přechod pro chodce, varování - nebezpečí, obousměrnou provoz, zákaz předjíždění, zákaz zastavení, hlavní cestu, konec hlavní silnice a dej přednost v jízdě.

Díky robustní základně mají značky dobrou stabilitu. Jejich výška je 69 cm. Barvy značek jsou chráněny ÚV stabilizátory, aby vydržely celé roky jako nové. Velká souprava značek s deseti symboly je určena pro děti od tří let, které se již dokáží řídit pravidly. S touhle velkou kolekcí značek si děti užijí spoustu zábavy, když budou na svých tříkolkách či odrážedlech jezdit podle předpisů, jako na skutečné vozovce. Značka BIG poskytuje na výrobky záruku až 3 roky.

Německá značka BIG je výrobce špičkových hraček, které získávají ocenění na mezinárodní úrovni. Logo značky BIG je buvol, který prezentuje sílu, odolnost a robustnost - přesně to jsou charakteristické prvky této značky. Značka BIG si zakládá na bezpečnosti svých produktů, použité materiály jsou nejen kvalitní ale i zdravotně nezávadné. Nezaměnitelný design, moderní výrobní postupy a hračky, které splňují požadavky dětí - to je značka BIG.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 3 let
PůvodNěmecko
Rozměry produktu27*12*69 cm
Celková výška69 cm
UV filterAno
Balení v kartonu A/NAno
Hmotnost0,3 kg
Barvačervená
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.