Boby Snow Speedy BIG s úchyty robustní zelené od 6 let

Popis produktu

BIG dětské boby Snow Speedy jsou úžasná zimní hračka vhodná pro děti od 6 let. Boby mají zářivou zelenou barvu, která se ve sněhu určitě neztratí. Rýhovaný profil zajistí rychlou a snadnou jízdu dolů zasněženými kopci, jejich inovativní, ergonomický design vynikne při každé zimní radovánky. Dětské boby jsou řízeny přesouváním váhy, po bocích mají 2 úchyty na bezpečnou jízdu, anatomicky tvarované sedadlo pro větší pohodlí malých dobrodruhů. Boby pro děti je vysoce kvalitní, mrazuvzdorné, odolávají teplotám do -20°C. Robustní konstrukce umožňuje nosnost až do 100 kg, díky syntetickým materiálem jsou boby maximálně odolné. Rozměry dětské hračky na zimu jsou 59*44*17 cm.

Dětské boby jsou skvělá hračka na zimu, při které se děti ve sněhu zabaví dlouhé hodiny. Ale takové outdoorové hračky mají i mnoho dalších významů. Prostřednictvím dětských boby se rozvíjejí pohybové dovednosti dětí, posiluje se svalstvo na nohou i rukou. Rychlou jízdou po kopcích se posiluje i odvaha dětí, při společných zimních radovánkách si děti budují přátelství a kamarádství, na které mohou vzpomínat po dlouhá léta. Dále se rozvíjí i jemná a hrubá motorika dětiček. Dětská zimní hračka je ideální dárek pro všechny děti, které mají rády sníh, zimu a pobyt na čerstvém vzduchu. Díky váze jen 1,8 kg a ideálním rozměrům se tato zimní hračka dá snadno přesouvat, můžete si ji sbalit na cesty.

BIG je renomovaný německý výrobce, který má celosvětově vedoucí postavení ve výrobě vysoce kvalitních plastových hraček pro děti. Jejím symbolem je buvol, jehož charakteristiky jsou: síla, robustnost a odolnost a zároveň to jsou charakteristiky pro všechny dětské hračky BIG. Rodiče této značce důvěřují a chválí ji hlavně kvůli prokázané bezpečnosti, nejvyspělejší technice při výrobě a používání neškodných a recyklovatelných materiálů. Na dětskou hračku je poskytnuta záruka 3 roky a plast obsahuje speciální UV filtr, který zajistí, že hračka je krásná a zářivá přesně jako v první den. Německý výrobce je zárukou kvality, jedinečnosti a bezpečnosti, abyste během hry nikdy nemuseli bát o své ratolesti.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 6 let
PůvodNěmecko
Rozměry produktu59*44*17 cm
Rozměry balení59*45*17,5 cm
UV filterAno
Balení v kartonu A/NAno
Hmotnost2,2 kg
Nosnost100 kg
Note-20 °C
Barvazelená
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.