Žehlička Tefal Avantis 120 Smoby elektronická s podstavcem

Popis produktu

Smoby elektronická žehlička pro děti Tefal s podstavcem je ideální hračkou pro děti od 3 let. Je vhodná zejména pro holčičky, které rády pomáhají mamince při žehlení. Dětská elektronická žehlička Tefal Avantis 120 je vyrobena z odolného plastu, který je sametový a příjemný na dotek. Použité kvalitní materiály splňují všechny standardy bezpečnosti a kvality hraček pro vaše děti. Francouzská společnost Smoby má dlouholetou tradici a je zárukou výroby kvalitních a jedinečných modelů hraček pro vaše děti, se kterými zažijí hodiny zábavy a radosti. Rozměry dětské elektronické žehličky Tefal jsou 23*14*14 cm. Má krásnou béžovou barvu, doplněnou o oranžové knoflíky na ovládání.

Dětská žehlička je dodávána i se speciálním podstavcem pod žehličku, který obsahuje několik funkcí, se kterými bude pro děti žehlení mnohem větší zábava. Díky realistické žehličce pro děti Tefal Avantis 120 můžete vašim ratolestem ukázat, že žehlení může být i příjemné. Dětská žehlička Tefal Avantis 120 svým velmi moderním a krásným designem připomíná skutečnou žehličku. Díky reálným zvukem a různým doplňkovým funkcím je téměř k nerozeznání od jejího originálu a vaši malí pomocníci budou mít ze žehlení mnohem autentičtější a príjemnenejší zážitek. Má béžovo-krémovou barvu a svěží vzhled, což ocení všechny malé hospodyňky a pomocnice. Žehlička pro děti Tefal funguje na baterie 2 x AA / LR6 a během žehlení vydává zvuky unikající páry a svítí.

Když je žehlička zapnutá, svítí červené světýlko, žehlička pro děti vydává reálné zvuky jako její skutečný vzor. Reproduktor na zvuk je umístěn na spodní straně žehličky. Dětská žehlička vydává dva různé zvuky, v závislosti na tom, zda je povrch rovný nebo drsný. Dětská žehlička Tefal obsahuje i knoflíky, se kterým si děti mohou jakože nastavit teplotu a knoflík na napařování žehličky. Součástí žehlicího setu pro děti je i podstavec pod žehličku, který obsahuje, stejně jako dětská žehlička, oranžový knoflík symbolizující nastavení tří druhů teploty. Elektronická žehlička pro děti se automaticky po několika sekundách vypne.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 3 let
PůvodFrancie
Rozměry produktu23*14*14 cm
Rozměry balení23*14*14 cm
Na bateriiAno
ElektronickéAno
ZvukovéAno
Balení v kartonu A/NAno
Hmotnost0,44 kg
Barvabílá
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.