Žehlička Tefal Avantis 120 Smoby elektronická zelená

Popis produktu

Smoby dětská elektronická žehlička Tefal Avantis 120 je ideálním pomocníkem pro dětičky, které se snaží doma pomáhat při domácích pracích. Je vhodná pro děti od 3 let, pro které je žehlení zábava. Díky elektronické žehličce Tefal se zvukem bude pro vaše děti žehlení mnohem zábavnější a příjemnější. Je vyrobena z odolného a kvalitního materiálu, který je sametový a příjemný na dotek. Dětská elektronická žehlička Tefal Avantis 120 je věrnou kopií skutečné žehličky Tefal. Má velmi moderní vzhled a svěží zeleno-bílá barevná kombinace jen podtrhuje její moderní a hravý design.

Žehlička pro děti Tefal funguje na baterie 2xAA/LR6 a během žehlení vydává zvuky a svítí. Je téměř k nerozeznání od skutečné žehličky, díky čemuž budou mít vaši malí pomocníci ze žehlení mnohem intenzivnější a krásnější zážitek. Když je žehlička zapnuta a svítí červené světýlko, žehlička vydává reálné zvuky jako skutečná žehlička. Reproduktor na zvuk je umístěn na spodní straně žehličky. Dětská žehlička vydává dva různé zvuky, v závislosti na tom, zda je povrch rovný nebo drsný.

Elektronická žehlička pro děti se automaticky po několika sekundách vypne. Obsahuje i knoflík, který symbolizuje napařování žehličky a nastavení tří různých druhů teploty. Francouzský výrobce hraček pro děti Smoby je renomovaná společnost s dlouholetou tradicí a se zárukou dlouhodobé a nejvyšší kvality hraček pro vaše malé ratolesti. Výrobek splňuje všechny evropské normy bezpečnosti a kvality produktu. Rozměry elektronické žehličky se zvukem a světýlkem jsou 18*8*9 cm. Zapojením vašeho dítěte do žehlení a domácích prací v něm už od malička pěstujete smysl pro pořádek a čistotu.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 3 let
PůvodFrancie
Rozměry produktu10*10*20 cm
Rozměry balení20*10*10 cm
Na bateriiAno
ElektronickéAno
ZvukovéAno
Balení v kartonu A/NAno
Hmotnost0,25 kg
Barvazelená
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.