Žehlicí prkno Tefal Smoby s elektronickou žehličkou a 9 doplňky

Popis produktu

Smoby žehlicí prkno pro děti s dětskou elektronickou žehličkou je ideální pro malé domácí pomocníky ve věku od 3 let. Díky použití vysoce kvalitních a odolných plastových materiálů vypadá dětské žehlicí prkno velmi autenticky. Dětská deska na žehlení je pevná a její povrch je příjemný na dotek, čímž zaručuje dlouhodobou a příjemnou zábavu pro vaše dětičky. Součástí setu na žehlení je i 9 doplňků, které vašemu malému pomocníkovi žehlení usnadní a zpříjemní. Díky elektronické žehličce Tefal se zvukem bude žehlení probíhat jako ve skutečnosti. Společným žehlením vytváříte u dětí od malička návyky na pořádek a ukazujete jim, že žehlení může být i zábavné.

Smoby je francouzská renomovaná společnost s dlouholetou tradicí, zabývající se výrobou kvalitních dětských hraček pro vaše děti. Všechny hračky splňují evropská kritéria kvality a bezpečnosti. Rozměry žehlicího prkna pro děti jsou 69*49*23 cm. Dětské žehlicí prkno je provedena v bílo-zeleno-stříbrné barevné kombinaci, která spolu dokonale ladí. Deska na žehlení pro děti působí velmi moderně a vypadá skutečně realisticky. Deska pro děti má pevnou konstrukci a dá se jednoduše složit. Povrch žehlicího prkna je ozdobenými milými motivy květin, díky čemuž bude žehlení pro děti mnohem zábavnější a radostněji. Žehlicí prkno má i stojan na položení žehličky a prostor na připnutí štipců. Součástí žehlícího výbavy je i elektronická žehlička Tefal, která je realistickým kopií originálu.

Stejně jako stojan na žehlení, i žehlička má bílo-zeleno-stříbrnou barevnou kombinaci, díky čemuž spolu krásně ladí. Žehlička funguje na baterie 2 x AA/LR6, má knoflíky na zapnutí a vypnutí, vydává zvuky a svítí při žehlení jako skutečná žehlička. Set na žehlení pro děti je doplněn i o dva praktické věšáky zelené barvy, na které děti mohou zavěsit vyžehlené prádlo. Kromě toho mohou použít 5 kolíčků ve tvaru kvítku zelené barvy, které mají na žehlicím prkně své místo. Součástí výbavy na žehlení pro děti je i rozprašovač. Díky dětské žehlicí desce s elektronickou žehličkou Tefal mohou děti žehlit oblečení přesně jako jejich maminky.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 3 let
PůvodFrancie
Rozměry produktu69*49*23 cm
Celková výška49 cm
Rozměry balení35*12*70 cm
Na bateriiAno
ElektronickéAno
ZvukovéAno
Balení v kartonu A/NAno
Hmotnost1,80 kg
Barvazelená
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.