Vodní hra Waterplay Vikingové Grónsko BIG skládací s figurkami modrá

Popis produktu

Úžasné dobrodružství zažijí vaše děti při skládací vodní hře Waterplay Vikingové na Grónsko značky BIG. Skládací vodní dráha patentované spoje, které se jednoduše uzamknou a nepropouštějí vodu. Soustava vodní dráhy představuje vikinskou vesnici, kterou omývá divoká řeka. Dvě lodě soupeřících kmenů se snaží dostat do Grónska, kde je ukrytý tajemný poklad. Vodní hra obsahuje manuální turbínu, která pohání vodu v systému. Vodní hra Vikingové byla vyrobena podle licence německého pohádkového seriálu Vicky Viking, který vypráví příběh o malém vikingského chlapci Vickym, synovi náčelníka Vikingů, který má prokázat skutečnou vikinskou odvahu. Součástí soupravy Waterplay Vikingové jsou 2 vikingské lodě a tři postavičky - Vicky, jeho otec Halvar a náčelník nepřátelského kmene Sven Hrozný.

Vodní hra Waterplay Vikingové na Grónsko značky BIG obsahuje dohromady až 48 dílů. Hračka má zářivou modrou barvu, která evokuje dětské hry ve vodě. Skládací vodní dráha je vhodná pro chlapce i dívky ve věku od tří let. Po rozložení má skutečně velké rozměry 138 x 100 cm, takže se s ní zahraje více dětí najednou, poskládaná však nezabírá mnoho místa. Dětská vodní hra Vikingivia na Grónsko BIG je chráněna ÚV stabilizátory, takže hračka lety neztratí na kráse barev, ani když na ni bude péct slunce. Výrobky BIG jsou testovány v nezávislých ústavech a podtrhují kvalitu produktů.

Značka BIG si je jistá kvalitou svých výrobků, a proto poskytuje nadstandardní záruku tři roky. Vodní hra Vikingové na Grónsko BIG je testovaná nemeckým kontrolným orgánom TÜV Rheinland v súlade s prísnymi bezpečnostnými normami GS. Nemecká značka BIG je výrobca špičkových hračiek, ktoré získavajú ocenenia na medzinárodnej úrovni. Logo značky BIG je byvol, ktorý prezentuje silu, odolnosť a robustnosť - presne to sú charakteristické prvky tejto značky. Značka BIG si zakladá na bezpečnosti svojich produktov, použité materiály sú nie len kvalitné a recyklovateľné ale aj zdravotne neškodné. Nezameniteľný dizajn, moderné výrobné postupy a hračky, ktoré spĺňajú požiadavky detí - to je značka BIG.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 3 let
PůvodNěmecko
Rozměry produktu121*54*26 cm
Celková výška25,5 cm
Rozměry balení55*35*55
Celková délka121 cm
UV filterAno
Balení v kartonu A/NAno
Hmotnost3,2 kg
Barvamodrá
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.