Tříkolka Požárník Sam Be Move Smoby s vodicí tyčí od 15 měsíců

Popis produktu

Pohádková tříkolka Požárník Sam (Fireman Sam) je jako stvořená pro každého malého chlapečka. Je vhodná od 15 měsíců, ale roste spolu s dítětem až do 36 měsíců nebo do doby, kdy děťátko přesednout na svoje první kolo. Je to jedinečná tříkolka s moderním designem. Svým barevným provedením modré, červené a žluté se hodí hlavně pro kluky. Tříkolka Smoby má ergonomicky tvarované sedadlo, na kterém děťátko sedí velmi pohodlně. Sedadlo zároveň podporuje správné držení páteře a zdravé sezení, dá se nastavit do dvou poloh. Pohádka o požárníkovi Samovi si získala už nejednu generaci dětí, které poznávají toto povolání v pohádkovém seriálu.

Rodiče jistě ocení teleskopickou vodicí rukojeť, kterou ovládají tříkolku. Tříkolka má pevnou kovovou konstrukci v kombinaci s plastovými materiály. Kolečka jsou vyrobena z měkčeného plastu s protiskluzovou úpravou. Přední kolo je s volnoběhem. Děti si mohou své hračky odložit do vyklápěcí korby v zadní části tříkolky. Když je děťátko větší, rodičovská rukojeť se jednoduše odpojí a dítě samostatně jezdí. Volant na tříkolce se otáčí do stran o 30°. Tříkolka má nosnost 30 kg. Pohádkový motiv požárníka Sama si zamiluje každý drobeček. Volant tříkolky je vyzdoben právě obrázkem z pohádky o požárníkovi Samovi. Řídítka na tříkolce se dají výškově upravit, podle potřeby dítěte. Podobně se nastavuje i poloha sedadla.

Smoby je francouzský výrobce, který vyrábí dětské hračky a splňuje i ta nejpřísnější evropská kritéria. Plast na hračkách Smoby je sametový na dotek, jemný k dětským ručkám. Barvy na hračkách Smoby podněcují dětskou představivost. Jedinečný design dětské tříkolky Požárník Sam v sobě odráží francouzský cit pro krásu a preciznost a je splněným snem každého prcka, který touží samostatně jezdit. Na tříkolce mohou děti poznávat svět a krásy svého nejbližšího okolí, závodit s kamarády. Dětská tříkolka Smoby rozvíjí pohybové schopnosti dítěte, ovlivňuje rozvoj motoriky a nezapomeňme ani na pohyb na čerstvém vzduchu a na krásný pohádkový motiv plný barev a obrázků. Je proto ideální pohybovou hračkou i pro vaši ratolest. Výška sedadla tříkolky od země je 31 cm, šířka od sedadla k volantu je 26 cm.

Vlastnosti

  • pevná kovová konstrukce
  • ergonomicky tvarované sedadlo
  • výškově nastavitelná rodičovská rukojeť, řídítka a sedadlo
  • plastová kolečka z měkčeného plastu s tichým chodem
  • zadní vyklápěcí korba
  • od 15 měsíců
  • vyrobená ve Francii
  • přední kolo s volnoběhem
  • 30 stupňové vychýlení předního kola do stran
Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 15 měsíců
PůvodVyrobeno ve Francii
Rozměry produktu68*52*52 cm
Celková výška52 cm
Rozměry balení47*23*40 cm
Celková délka68 cm
Výška rukojeti95 cm
Výškově nastavitelnéAno
Balení v kartonu A/NAno
Hmotnost3,45 kg
Nosnost30 kg
Barvačervená
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.