Tříkolka Disney Auta Smoby s kovovou rukojetí červeno-žlutá od 15 měsíců

Popis produktu

Tříkolka pro děti Disney Auta je krásná a kvalitní dětská tříkolka od výrobce hraček Smoby. Je to červeno-černá dětská tříkolka ve stylu pohádky Auta (Cars). V přední části je pěkná dekorace. Tříkolka pro děti Smoby je designově jedinečná tříkolka s krásnou barevnou variací. Dětská tříkolka vás mile překvapí svěžími barvami, které podporují fantazii a tvořivost dítěte. Jízda na tříkolce pro děti je velmi pohodlná díky kvalitním pogumovaným kolečkům, které si hravě poradí is menšími nerovnostmi. Konstrukce tříkolky je pevná a kovová, což zaručuje vysokou bezpečnost a v neposlední řadě i dlouhou trvanlivost, která vám poslouží během mnoha let.

Díky pohodlnému ergonomickému tvarovanému sedadlu se dětem sedí pohodlně a ani po delším čase nejsou unavené. Tříkolka pro děti Disney Auta je bezpečná a stabilní. Dítě je fixováno během jízdy pomocí bezpečnostního pásu. Během jízdy se dají řídítka tříkolky vytočit maximálně v 30° úhlu. Praktickým doplňkem, který dítě plně využije je vyklápěcí zadní korba, kde si může převážet hračky či cokoli jiného. Věková vhodnost dětské tříkolky Smoby je od 15 měsíců až do 3 let nebo do doby, kdy je vaše dítě připraveno na svoje první kolo.

Pedály tříkolky jsou protiskluzové. Francouzská společnost Smoby je dlouholetým výrobcem kvalitních dětských hraček, které splňují nejpřísnější evropské kritéria kvality, odolnosti a zároveň mají jedinečný design, který v sobě nese francouzskou dokonalost, šarm, a preciznost. Dětská tříkolka Disney Auta splňuje požadavky i nejnáročnějšího zákazníka. Je to krásná a kvalitní tříkolka, která si získá přízeň vás i vaší malé ratolesti. Jízda na dětské tříkolce kromě velké zábavy a dobrodružství pomáhá dětem s rozvojem svalstva a pohybové soustavy, což příznivě působí na jeho růst. Pohádkový motiv tříkolky ji oživuje a pěkně doplňuje. Tříkolka je výstavní kus, bez vodíci tyče.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 15 měsíců
PůvodFrancie
Rozměry produktu71*50*54,7 cm
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.