Tříkolka s opěrkou Baby Balade Blue Smoby s EVA kolečky modrá od 10 měsíců

Popis produktu

Dětská tříkolka Baby Balade Blue je krásná tříkolka vhodná pro chlapce, od 10 měsíců. Tato evoluční tříkolka roste spolu s dítětem až do 3 let nebo dokud dítě není připraveno přesedlat na svoje první opravdové kolo. Nejmodernější design a nádherná zářivá modrá barva v kombinaci s bílou jistě oslní každého malého jezdce. Nový model tříkolky Baby Balade Blue má inovativní systém ovládání rodičem, což mu umožňuje jednoduché a hladké manévrování s tříkolkou do stran. Nová tichá kolečka z EVA materiálu kombinuje výhody tichých, gumených koleček a odolného plastu, poskytují nejvyšší standard. Sluneční clona se dá jednoduše otáčet do stran a chrání dítě pro slunečním zářením. Pokud se dítě právě nevěnuje řízení tříkolky, odpočinou si jeho nožky na praktických prostorných stupačkách. Stupačky a pedály jsou protiskluzové a zároveň zaručují, že si dítě nezaplete nožku do kolečka. Celková výška tříkolky s rukojetí je 101 cm a její délka je 68 cm. 

Tříkolka Smoby má ergonomicky tvarované sedadlo s vyvýšenou opěrkou pro větší pohodlí vašeho prcka. Sedadlo zároveň podporuje správné zdravé sezení a držení páteře. Na sedadle je tříbodový bezpečnostní pás, který dítě jistí. Pro nejmenší děti je na tříkolce bezpečnostní ohrádka, která také zajistí maximální stabilitu a ochranu během jízdy dítěte. Bezpečnostní plastová ohrádka se dá v případě potřeby odpojit. Rodiče jistě ocení vodicí rukojeť, kterou mohou řídit směr jízdy dítěte. Tříkolka pro chlapce má kvalitní pevnou kovovou konstrukci.

Na rodičovské rukojeti je praktická taška, na odložení drobností, která krásně ladí s modrým a bílým barevným odstínem tříkolky. Děti si mohou své hračky odložit do vyklápěcí korby v zadní části tříkolky. Chlapecká tříkolka roste spolu s dítětem. Když je menší a nedosáhne na pedály, nožičky si může vyložit na stupačky, které jsou vyvýšené. Tehdy dítě sedí na tříkolce jako ve sportovním kočárku, rodič řídí tříkolku. Děťátko odpočívá a užívá si vození, poznává svět a těší se z jízdy. Když je vaše dítě větší, samo šlape na pedály a jezdí samostatně. Volant tříkolky se otáčí do stran o 30°. Nosnost tříkolky je 30 kg.

Smoby je francouzský výrobce, který vyrábí dětské hračky a splňuje i ta nejpřísnější evropská kritéria. Jedinečný design dětské tříkolky Baby Balade v sobě odráží francouzský cit pro krásu a preciznost a je splněným snem každého dítěte, které touží samostatně jezdit. Barvy na hračkách Smoby podněcují dětskou fantazii. Na tříkolce mohou děti poznávat svět a krásy svého nejbližšího okolí, závodit s kamarády. Stupačky, bezpečnostní ohrádka i sluneční clona se dají z tříkolky jednoduše odpojit, snadno se přizpůsobí potřebám vašeho děťátka. Dětská tříkolka Smoby rozvíjí pohybové schopnosti dítěte, ovlivňuje rozvoj motoriky a nezapomeňme ani na pohyb na čerstvém vzduchu. Je proto ideální pohybovou hračkou i pro vaši ratolest.

Vlastnosti

  • vyvýšené skládací stupačky
  • ochranná plastová hrazda okolo pasu
  • nastavitelná výška řídítek a sedadla
  • kvalitní kovová konstrukce
  • ergonomicky tvarované sedadlo s opěrkou
  • tříbodový bezpečnostní pás
  • rodičovská rukojeť na ovládání tříkolky
  • praktická taška na odkládání drobností
  • francouzský výrobce
  • vyklápěcí plastová korba
  • od 10 měsíců
  • nosnost 30 kg
Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 10 měsíců
PůvodVyrobeno ve Francii
Rozměry produktu68*52*101 cm
Celková výška101 cm
Rozměry balení43*24*59 cm
Celková délka68 cm
Výška rukojeti101 cm
Výškově nastavitelnéAno
ZvukovéAno
Balení v kartonu A/NAno
Hmotnost5,5 kg
KolaEVA wheels
Barvamodrá
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.