Tabule Mimoni 2v1 Smoby oboustranná s 18 doplňky žluto-modrá

Popis produktu

Smoby dětská oboustranná tabule s výškou 102 cm je ideální tabule pro děti na psaní a kreslení. Je to multifunkční tabule pro děti, která se dá zavěsit na stěnu, nebo pomocí nožiček postavit na držák. Je ideální do dětského pokoje na psaní připomínek a úkolů. Hodí se i do kuchyně jako tabule na poznámky. Je to praktická a oboustranná dětská tabule. Z jedné strany může dítě kreslit křídou a z druhé strany kreslit smazatelný fixem. Texty a obrázky se dají setřít z obou stran hadříkem.

Rozměry dětské tabule jsou 48*34*102 cm. Dětská tabule na psaní je provedena ve žluté barvě v kombinaci s modrou a s motivem postaviček Mimoni, která je velmi oblíbenou pohádkou u dětí. Dětská tabule je vhodná pro děti od 3 let. Pod tabulí pro děti je v celé délce umístěn držák, polička s přihrádkami na křídu, která zároveň zachycuje prach z křídy. Dětská tabule se dá složit a tak zabírá málo místa. Dětská tabule je použitelná samostatně na zavěšení na stěnu. Značka Smoby je francouzský výrobce dětských hraček a pomůcek pro děti s dlouholetou zkušeností a proto je zárukou evropské kvality za skvělou cenu.

Oboustranní tabule pro děti je skvělou pomůckou pro děti v předškolním a mladším školním věku kde si mohou procvičovat učivo či kreslit nebo psát poznámky. Díky závěsnému patentu se dá pohodlně přesouvat a děti ji mají stále na očích, nebo postavit na stojan. K produktu je dodávaných 18 doplňků, které zpestřují hru dětí. Jsou to ozdobné obrázky Mimoňů, omalovánky, fix a různobarevné křídy. Je to velmi praktická dětská hračka, se kterou si dítě už od útlého věku rozvíjí manuální dovednosti ovládání pera a křídy, se kterou se učí psát, kreslit a počítat. Tímto způsobem si vaše dítě rozvíjí své umělecké vlohy i bez spousty papírů.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 3 let
PůvodFrancie
Rozměry produktu48*34*100 cm
Celková výška100 cm
Balení v kartonu A/NAno
Barvažlutá
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.