Stavebnice Abrick - letadlo Écoiffier 8 dílů od 18 měsíců

Popis produktu

Dětská stavebnice Abrick - letadélko je určena pro všechny malé letce! Jde o malý doplněk ke stavebnicím rady Abrick, o který je můžete obohatit. 8 barevných dílků letadélka je vyrobeno z kvalitního plastu bez ostrých hran a jsou kombinovatelné s dílky jiných stavebnic Écoiffier Abrick. Dílky se snadno skládají a zároveň snadno rozkládají. Rozměry letadélka jsou 17*14*8 cm.

Stavebnice tohoto druhu jsou vhodné pro všechny děti od 18 měsíců, jsou bezpečné, lehké, barva je nestíratelná a zdraví neškodná. Vhodné jsou zvláště na rozvoj jemné motoriky, pozornosti, rozeznávání barev apod. Zároveň kreativním způsobem rozvíjejí fantazii a zahánějí nudu - dítě zabaví na dlouhé hodiny, ať už se hraje samo nebo s kamarády. Vhodné jsou také do předškolních zařízení.

Francouzská firma Écoiffier je společnost s dlouhou historií, která se věnuje výrobě hraček pro evropský trh. Je známá svým důrazem na design, ekologickou produkci s ohledem na životní prostředí a kvalitou svých hraček. Výrobky v kategorii dětské stavebnice nejsou tím jediným, co tato úspěšná firma vyrábí.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 18 měsíců
PůvodFrancie
Rozměry produktu17*14*8 cm
Rozměry balení41*29*13 cm
Celková délka17 cm
Balení v kartonu A/NAno
Hmotnost0,12 kg
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.