Stavebnice Rytířský hrad Cardboard Worlds Janod s 18 doplňky od 4 let

Popis produktu

Stavebnice pro děti Rytířský hrad Cardboard Worlds od francouzského výrobce Janod je špičkový výrobek splňující přísná kritéria kvality a bezpečnosti. Okolí hradu je vytvořeno systémem puzzle, které má 30 dílů. Stavebnice obsahuje hrad Černého rytíře, který má padací most a zvedací bránu. Stavebnice je vytvořena z kvalitního puzzle kartonu a dřeva, takže dítě se s nimi může hrát celá léta. Hračky ze dřeva poskytnou vašemu dítěti mnoho herních podnětů, rozvíjejí fantazii a manuální dovednosti dětí. V soupravě se nachází 9 dřevěných postaviček, děti mezi nimi najdou koníky, rytířě a draka.

Stavebnice rytířský hrad je vhodná pro děti od 4 - 8 let. Povrchová úprava je zdravotně nezávadná, takže i když si menší dítě dá hračku do pusy, nehrozí zdravotní rizika. Barevné ošetření hraček zajišťuje stálobarevnost dlouhá léta. Jasné barvy jsou odolné vůči otěru a hračky ze dřeva Janod budou celá léta jako nové. Dřevěná hračka značky Janod je vyrobena na základě nekompromisního přístupu - výrobce uvolní do prodeje jen takové hračky, které splňují bezpečnostní kritéria a zabraňují zranění dítěte. Vizí značky Janod je používání materiálů s certifikátem FSC. Certifikát FSC označuje dřevo, které je vytěžené ze zodpovědně obhospodařovaných lesů, přičemž je zachována biologická rozmanitost, ekologie a obnovitelnost zdrojů. Dřevo je ošetřeno tak, aby se neštěpilo a použité barvy a laky na povrchové úpravě jsou zdravotně nezávadné a bezpečné.

Značka Janod píše svou historii již od roku 1970 a zařadila se k předním společnostem, které se věnují vývoji prvotřídních hraček ze dřeva. V nabídce této značky najdeme dřevěné hračky s tradicí, které jsou však vyráběny moderními technologiemi a splňují očekávání a potřeby dnešních dětí a jejich rodičů. Hračky Janod jsou robustní, stabilní a pevné. Díky použitým kvalitním materiálům získáte pro své dítě nadčasovou hračku, se kterou se budou hrát i další generace. Výrobky značky Janod neustále podstupují inovace, aby naplňovali moderní trendy. Za kvalitou této francouzské značky stojí i mezinárodní ocenění jako PAL Awards za hračky podporující rozvoj řeči či zlatá příčka v Best Toy Award v Oppenheim Toy Portfolio Award, kde o vítězi rozhodují děti, rodiče a pedagogové.

Vlastnosti

  • kvalitně opracovaný dřevěný materiál a puzzle karton
  • povrchová úprava ze zdravotně nezávadných barev a laků
  • rozměry puzzle: 60*60 cm
  • rozměry hradu: 43,5*35*37 cm
  • v soupravě: hrad, 30 puzzle, 9 doplňků
  • vhodná pro děti od 4 - 8 let
  • pestrobarevné provedení
  • čištění vlhčeným hadříkem
  • splňuje nejpřísnější bezpečnostní kritéria
  • nadčasový francouzský design
Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 4 let
PůvodVyrobeno ve Francii
Rozměry produktu60*60 cm
Dílky puzzle30
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.