Společenská hra Wiggle & Giggle Educa #VALUE! od 4 let

Popis produktu

Dětská společenská hra Wiggle & Giggle od španělského výrobce Educa je veselá hra pro děti od 4 let. Tato vzrušující hra u dětí probouzí smysl pro zábavu a obratnost. Hra je vhodná pro 2-4 děti, které roztočí ruletu na okrouhlé hrací desce. Červená šipka jim ukáže, na kterou část těla si mají položit pěnový válec a co přitom musí dělat - mrkat, smát se, vyplazovat jazyk, kleknout si či stát na jedné noze není až tak jednoduché, když mají děti pod bradou pěnový válec. Ten jim během předvádění aktivity nesmí spadnout.

Tato společenská hra Wiggle & Giggle pomáhá posilovat dětskou koncentraci a stabilitu. Je perfektní na utužování vztahů mezi dětmi, které se při hře nasmějí a pořádně zabaví. Balení dětské hry obsahuje 12 pěnových válců různých barev, 1 hrací desku se šípků, 12 kartiček s aktivitami, 12 kartiček pro vítěze a pravidla hry. Společenská hra podporuje u dětí kolektivitu, rozvíjí fantazii, představivost a kreativitu a je skvělým nástrojem pro aktivní pohyb dětí plný zábavy.

Španělský výrobce Educa je kvalitní producent dětských hraček, které nejen baví, ale také vzdělávají a rozvíjejí. Specializuje se zejména na výrobu puzzle a vzdělávacích her pro děti. Hračky Educa splňují bezpečnostní standardy Evropské unie, proto jsou pro hry vašich dětí bezpečné. V nabídce firmy Educa je množství krásných naučných her a puzzle pro různé věkové kategorie, které rozhodně nesmí chybět ve vaší sbírce. Hračky Educa zaručí skvělou zábavu pro celou rodinu.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 4 let
PůvodŠpanělsko
Rozměry balení27*27*8 cm
Balení v kartonu A/NAno
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.