Společenská hra If you dare Mimic game Educa v angličtině od 6 let

Popis produktu

Dětská společenská hra If you dare Mimic game je skvělá hra pro děti od 6 let, která přináší malým rošťák kopec zábavy. Hlavním úkolem dětí je při této hře napodobovat zvířátka, povolání, objekty a aktivity, které jsou zobrazeny na kartičkách. Na začátku každého kola děti zatočí šipkou, která ukáže na kategorii a vytáhnou si kartičku s obrázkem. Podle toho musí gesty a mimikou co nejvěrněji sehrát svou roli. Ostatní děti hádají, zda jejich kamarád napodobuje zpěváka, opici nebo dokonce botu.

Součástí balení společenské hry pro děti If you dare Mimic game je hrací deska s kolem, 144 kartiček s obrázky a pravidla hry v angličtině. Dětská společenská hra představuje výborný prostředek na utužování vztahů mezi dětmi. Při hraní na mimů děti musí plně využívat svou kreativitu a fantazii, zároveň se hýbou a logicky přemýšlejí. Tato hra je vhodná pro 2-4 děti ve věku od 6 let. Všichni hráči se při hře pořádně nasmějí a zabaví na dlouhou dobu.

Španělský výrobce Educa je kvalitní producent dětských hraček, které nejen baví, ale také vzdělávají a rozvíjejí. Specializuje se zejména na výrobu puzzle a vzdělávacích her pro děti. Hračky Educa splňují bezpečnostní standardy Evropské unie, proto jsou pro hry vašich dětí bezpečné. V nabídce firmy Educa je množství krásných naučných her a puzzle pro různé věkové kategorie, které rozhodně nesmí chybět ve vaší sbírce. Hračky Educa zaručí skvělou zábavu pro celou rodinu. Jelikož je tato společenská hra v angličtině, děti si prostřednictvím ní mohou rozšiřovat slovní zásobu anglického jazyka.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 6 let
PůvodŠpanělsko
Rozměry balení25*25*6 cm
Balení v kartonu A/NAno
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.