Dřevěná školní tabule Splash Janod magnetická, oboustranná na zavěšení s 28 doplňky

Popis produktu

Janod dřevěná oboustranná magnetická nástěnná tabule Splash na kreslení a psaní z dílny francouzských designérů je určena pro dívky a chlapce od 3 let. Je to dřevěná tabule, která je po okrajích krásně ilustrovaná. Z jedné strany dítě kreslí na tabuli křídami a z druhé strany píše a kreslí pomocí smazatelný fixy. Magnetickou tabuli využije dítě při hře s magnetkami a později při poznávání písmen abecedy. Když dítě vyroste, může si tabuli zavěsit na stěnu a používat ji na připomínky v pokoji nebo v kuchyni. Balení dětské tabule Splash obsahuje 26 magnetických písmen ze dřeva a doplňky jako smazatelnou fix, křídy a houbu, kterou dítě tabuli jednoduše otře a může ji používat znovu a znovu na kreslení či psaní. Rozměry tabule pro děti jsou 42*1,3*30 cm. Dětské kresby se z obou stran dají jednoduše setřít přiloženou houbou.

Tabule pro děti lze zavěsit na stěnu nebo na jinou vodorovnou plochu pomocí pevného lanka. Dětská tabule na zavěšení je vyrobena z kvalitního dřeva. Barevně zdobené okraje, dávají tabulce zajímavý vzhled. Je to velmi praktická dětská hračka, když se u dítěte už od útlého věku rozvíjejí kreslicí schopnosti, manuální zručnost ovládat tužku a křídu, počítat, psát nebo vytvářet obrazce z magnetek. Dřevěná magnetická oboustranná tabule Splash, 26 magnetických písmen, fix a křídy, které se nacházejí v balení, jsou skvělým pomocníkem při učení se písmen abecedy a počtů. Tato dětská pomůcka na kreslení pomáhá rozvíjet umělecké vlohy, dětskou fantazii a šikovnost při kreslení. Díky jedinečnému francouzskému designu, kvalitním materiálům a množství doplňků je tato hračka skvělým pomocníkem pro děti v předškolním a raném školním věku.

Janod je renomovaná francouzská společnost, která přináší dětem prvotřídní hračky ze dřeva s originálním francouzským designem, které jsou jednak hravé a jednak rozvíjejí inteligenci dětí. Hračky pro děti Janod splňují všechny přísné standardy a předpisy, proto si můžete být jisti, že děti se hrají a baví v zcela bezpečné atmosféře. Vedle maximální bezpečnosti mají i atraktivní provedení a dětem po celém světě přinášejí plno radosti a veselosti. Za kvalitou značky Janod stojí mezinárodní ocenění: PAL Awards a zlatá příčka v Best Toy Award v Oppenheim Toy Portfolio Award, kde o vítězi rozhodují rodiče, pedagogové a děti.

Vlastnosti

  • nástěnná dřevěná tabule s doplňky
  • 2 hrací plochy; bílá na kreslení fixem, černá magnetická strana na kreslení křídami
  • 26 dřevěných magnetických písmen, fix, křídy, houba
  • dřevo pochází ze zodpovědně obhospodařovaných lesů, které žádným způsobem nenaruší rovnováhu v přírodě (certifikát FSC)
  • na povrchu hračky jsou použity zdravotně nezávadné barvy a laky
  • vhodná pro děti od 3 do 8 let
  • rozměry 54*6*127 cm
  • barevné provedení je v přírodních odstínech
  • rozvíjí dětskou motoriku, kreativitu a fantazii
  • splňuje nejpřísnější standardy a předpisy
  • úžasný francouzský design
Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 3 let
PůvodVyrobeno ve Francii
Rozměry produktu42*1,3*30 cm
Rozměry balení42*1,3*30 cm
MagnetickéAno
Balení v kartonu A/NAno
Hmotnost0,77 kg
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.