Školní lavice Smoby s úložným prostorem a 7 doplňky růžová

Popis produktu

Smoby školní lavice je krásná lavice na kreslení vhodná pro dívky od 3 let. Dětská školní laviceněžnou růžovou barvu pro všechny malé princezničky. Je vyrobena z kvalitního plastu, který je sametový na dotek. Součástí lavice na kreslení je 7 doplňků, ke kterým patří smazatelné fixy a křídy. Na dívčí lavici lze jednoduchým otočením změnit typ stolu. Z jedné strany je to stůl na křídy a z druhé strany je to stůl na fixy. Pod stolkem na lavici je praktický úložný prostor na výtvarné pomůcky vašich malých umělců. Na vrchu stolu na kreslení a malování jsou prohlubně na kreslicí pomůcky, aby dítěti nepadaly na zem.

Pod deskou na psaní a kreslení je opěrka na nohy, aby dítě sedělo co nejpohodlnější. Se školní lavicí se mohou nejmenší děti hrát na školní vyučování a připravovat se tak na dny, kdy bude jedna opravdová lavice ve škole patřit jim. Velmi dobrým způsobem se tak rozvíjí dětská fantazie a kreativita. Díky opěrce na nohy a pohodlnému sedadlu se také dítě učí jak zdravě a správně sedět. Na školní lavici si děti v předškolním věku mohou kreslit nebo děti v mladším školním věku se mohou učit ze svého slabikáře. Rozměry lavice pro malé školáky jsou 55*58*54 cm.

Smoby je renomovaný francouzský výrobce velmi kvalitních plastových hraček pro děti s realistickým designem. Plast na hračkách Smoby je pevný a odolný, zároveň je velmi jemný a hladký, je to plast sametový na dotek. Všechny dětské hračky mají oblé hrany, aby vaše děti byly během veselých her v bezpečí a chráněny před zraněními. Barvy na plastových hračkách Smoby podněcují a rozvíjejí dětskou představivost a fantazii. Upoutají každé dítě a je to skvělý dárek pro děti, které rády kreslí a vytvářejí různé umělecká díla. Proces výroby hraček Smoby je přísně kontrolován, hračky splňují i ​​ty nejvyšší bezpečnostní kritéria. Smoby je zárukou francouzské kvality, originálních designů a jedinečných produktů, které vynikají na evropském trhu.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 3 let
PůvodFrancie
Rozměry produktu55*58*54 cm
Výška pracovní plochy55-58 cm
Balení v kartonu A/NAno
Hmotnost4.68 kg
Barvarůžová
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.