Skluzavka Toboggan XS Smoby s vodou délka 90 cm od 24 měsíců

Popis produktu

Dětská skluzavka Smoby v zelené a červené barevné kombinaci je jeden z nejkvalitnějších produktů mezi dětskými skluzavkami. Skluzavka Smoby 90 cm dlouhou plochu na klouzání a je vhodná pro děti již od 2 let. Je velmi bezpečná a díky své ergonomicky tvarované ploše na klouzání zaručuje příjemný a pohodlný pocit z jízdy pro každé dítě. Dětská skluzavka se velmi jednoduchým způsobem dá složit a znovu rozložit, když ji dítě nepoužívá. Nezabírá mnoho místa a pro její malý rozměr se snadno vejde do dětského pokoje či do kufru auta, proto si ji můžete vzít s sebou na chatu či k vodě. Dětská skluzavka má nosnost 20 kg.

Jedinečnou vlastností malé dětské skluzavky Smoby XS Toboggan je UV filtr, který chrání povrch plastu pro slunečním zářením a zajišťuje tak, že barvy zůstanou krásně svěží jako v první den během dlouhých let. Navíc dětská skluzavka je doplněna o praktický otvor na vodu, kam se dá napojit hadice a dítě se klouže na vodě například do svého bazénku. Děti se kloužou a mají svůj vlastní malý tobogan. Je to velká zábava a děti milují jízdu na skluzavce. Skluzavka pro děti pěkně ozdobí každý dvůr či zahradu. U dětí barvy stimulují představivost a podněcují fantazii. Schůdky na skluzavce mají protiskluzovou úpravu, aby se zabránilo možnému uklouznutí. Lezení po schůdkách je bezpečné a příjemné i bosou, mokrou nohou.

Výška stupínků skluzavky je 75 cm. Její  celková šířka je 50 cm, šířka klouzací plochy je 38 cm a délka klouzací plochy od žebříku po zem je 125 cm. Plastový povrch skluzavky je na dotek sametový a jemný k dětským ručkám. Její hrany jsou oblé, a proto si děti nemohou při hře ublížit. Smoby je francouzským výrobcem dětských hraček, který zaručuje kvalitu a odolnost skluzavky pro děti, která je vyrobena podle všech norem evropského standardu. Francouzská značka Smoby je zárukou kvality ověřena během dlouhých let své existence. Každé dítě miluje jízdu na skluzavce, proto je to jedna z nejoblíbenějších hraček na zahradu.

Vlastnosti

  • krásné barevné provedení
  • po připojení na vodu se změní na tobogsn
  • délka plochy na klouzání 90 cm, šířka 38 cm
  • nosnost 20 kg
  • vhodná od 2 let
  • UV filtr chrání barvy před vyblednutím
  • kompaktní rozměry
  • ze sametově jemného plastu
  • rozměry vhodná i do dětského pokoje
  • kvalitní francouzský výrobek
Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 24 měsíců
PůvodFrancie
Rozměry produktu125*50*75 cm
Celková výška75 cm
Rozměry balení106*51*25 cm
Celková délka125 cm
Délka plochy na klouzání90 cm
UV filterAno
Dvojité stěnyAno
Balení v kartonu A/NAno
Hmotnost3,60 kg
Nosnost20 kg
Barvazelená
Set produktůNe
gift SS2024SM850211 Pieskovisko
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.