Skluzavka Toboggan XL Smoby délka 230 cm červeno-zelená

Popis produktu

Smoby Toboggan XL je velká skluzavka pro děti s 2,3 metru dlouhou plochou smyku, která zaručuje intenzivní a neopakovatelný zážitek ze klouzání. Děti milují klouzání na skluzavce a skluzavka Toboggan XL od Smoby se stane ozdobou vaší zahrady, která se přemění na nekonečné centrum zábavy v létě na jaře či na podzim. V horní části dětské skluzavky je možnost zespodu napojit hadici s vodou, dítě tam má nejen skluzavku, ale hotový vlastní malý tobogán. Voda teče shora dolů a dítě má krásnou vodní skluzavku po které klouže na trávu, nebo rovnou do bazénu. Skluzavka obsahuje unikátní UV filtr, který chrání před slunečním zářením a tak zajišťuje že barvy nevyblednou a zůstanou krásné zářivé jako v první den. Dětská skluzavka má nosnost 50 kg.

Má dvojité stěny, které zaručují pevnost a stabilitu. Skluzavka má zároveň všechny tvary oblé, jemné vypracované a příjemné na dotek. Dá se snadno poskládat a nezabírá mnoho místa. Díky jemným barvám perfektně sedne do vaší zahrady či na dvůr. V dolní části, kam se dítě sklouzne, je zpevněná a zespodu vyztužena. Plasty jsou příjemné a sametové na dotek. Vysoké a masivní úchyty zajišťují pocit jistoty a bezpečnosti pro dítě. Schody jsou protiskluzové a mají podpěru, aby pevně stáli a nezabárali se do písku či měkké trávy. Je to jedna z nejoblíbenějších dětských skluzavek. Je vhodná pro děti od 3 letSchůdky na skluzavce mají protiskluzovou úpravu, aby se zabránilo možnému uklouznutí. 

Lezení po schůdkách je bezpečné a příjemné i bosou, mokrou nohou. Je to francouzský model, v krásných zářivých barvách. Rozměry má 254*130*134 cm. Jedinečná barevnost skluzavky v zelené a červené barvě si získá přízeň každého dítěte na první pohled. Pastelové barvy podněcují u dětí představivost a fantazii. Smoby je francouzským výrobcem dětských hraček, který zaručuje kvalitu a odolnost skluzavky pro děti, která je vyrobena podle všeh norem evropského standardu. Francouzská značka Smoby je zárukou kvality ověřena během dlouhých let své existence. Každé dítě miluje jízdu na skluzavce, proto je to jedna z nejoblíbenějších hraček na zahradu.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 3 let
PůvodFrancie
Rozměry produktu230*254*134 cm
Celková výška134 cm
Nosnost50 kg
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.