Skluzavka Peppa Pig Smoby délka 90 cm Toboggan XS s vodou od 24 měsíců

Popis produktu

Skluzavka Smoby Toboggan XS je úžasná dětská skluzavka s motivem prasátka Peppa Pig. Plocha na klouzání dětské skluzavky je 90 cm. Je vhodná již od 2 let. Zajímavostí skluzavky Peppa Pig je otvor na vodu, na který se dá napojit hadice a po skluzavce pak stéká voda jako na tobogáau. Které dítě netouží po svém vlastním toboganu, na kterém si může dosyta hrát a bláznit se? Smoby vám nabízí skluzavku, která umožňuje právě tuto zábavnou letní aktivitu. Dětičky se mohou klouzat rovnou do svého bazénku. Skládání skluzavky je velmi jednoduché, dá se snadno sestavit i rozložit. Je malých rozměrů a proto nezabírá mnoho místa, můžete ji svým dětem sbalit i do kufru auta a vzít si ji na výlet k vodě. Také se bude pěkně vyjímat v dětském pokojíčku.

Pohádkový seriál Peppa Pig je oblíbený mezi nejmenšími dětmi. Byl přeložen do 40 jazyků a vysílá se ve více než 180 zemích. Skluzavka s tímto pohádkovým motivem je proto zaručeně správnou volbou pro každé sebemenší děťátko. Samozřejmostí dětské skluzavky Smoby je její bezpečnost a ergonomický tvar, aby se na ní klouzaly pohodlně. Bezpečnost zvyšuje protiskluzová úprava na schůdcích. Dá se na ni vyjít i bosýma a mokrýma nožhama, nehrozí riziko uklouznutí. Nosnost skluzavky je 20 kg.

Další vynikající vlastností skluzavky je UV filtr, který chrání před slunečním zářením. Právě díky tomuto UV filtru zůstane vaše skluzavka Toboggan XS krásná a zářivá dlouhá léta. Výška stupínků skluzavky je 75 cm. Její šířka je 50 cm a délka od žebříku k místu doklouznutí je 125 cm. Plastový povrch skluzavky je příjemný a sametový na dotek. Hrany na skluzavce jsou zaoblené, aby bylo děťátko chráněno. Smoby je renomovaný francouzský výrobce, který se již léta pyšní výrobou kvalitních a originálních plastových hraček. Hračky Smoby splňují i ​​ty nejpřísnější evropské standardy. Je to jedna z nejoblíbenějších letních hraček do zahrady a navíc má i velmi stylový pohádkový design.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 24 měsíců
PůvodFrancie
Rozměry produktu90*125*75 cm
Celková výška75 cm
Rozměry balení120*100*180 cm
Celková délka125 cm
Délka plochy na klouzání90 cm
UV filterAno
Dvojité stěnyAno
Balení v kartonu A/NAno
Hmotnost3,60 kg
Nosnost20 kg
Barvamodrá
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.