Skluzavka Jumbo PalPlay délka 3,65 m s vodou oranžovo-fialová

Popis produktu

PalPlay dětská skluzavka Jumbo Fun Slide je velká plastová skluzavka s kovovou konstrukcí, díky které je pevná a stabilní. Díky širokému plastovému podstavci pod schůdky a ve střední části skluzavky se nezaboří do trávy a pevně stojí. Děti od 3 let potěší 3,65 metrů dlouhá část na klouzání, a tak si radost z jízdy na této velké skluzavce mohou užívat dlouhou dobu. Ve středu skluzavky je vlnka a když dětskou skluzavku napojíte na zahradní hadici a došmykovú plochu vložíte do bazénu, vytvoříte dětem soukromý tobogán. Děti si tak na dvoře či zahradě užívají skvělý a intenzivní pocit při klouzání. Napojení skluzavky na vodu a spouštění se do bazénu zaručuje dětem spoustu zábavy a během horkých dnů i příjemné osvěžení.

Zářivé provedení v barvách oranžové a fialové si získá pozornost dívek i chlapců. Stabilitu této velké skluzavky pro děti zajišťuje kovová konstrukce schůdků, boční podpěry jako při schůdcích, tak i ve střední části skluzavky. Celkovou bezpečnost skluzavky Jumbo Marianplast zajistil výrobce propojovací tyčí, která zabraňuje samovolnému složení skluzavky, a tak je klouzání dětí na této barevné skluzavce bezpečné. Tato krásná a užitečná hračka přinese vašim dětem dlouhé hodiny zábavy. Skluzavka pro děti je vyrobena z kvalitního a odolného plastu a je krásným doplňkem na dvůr či zahradu vašeho domu. Dítě si při klouzání rozvíjí pohybové vlastnosti. Rozměry produktu jsou 370*180*200 cm.

Držáky v horní části umožňují dětem bezpečné klouzání. Maximální nosnost skluzavky pro děti je 50 kg. V letních měsících je skluzavka využitelná v kombinaci s bazénem a dítě se může uklouznout přímo do vody. Je to hračka, po které touží každé dítě. Pohybem si děti upevňují opěrnou soustavu, svalstvo, tříbí si rozvahu, odhad, plánování, koordinaci pohybů a přesnost. Společnost PalPlay dbá při výrobě hraček pro děti na bezpečnost svých výrobků. Díky kvalitě a dobré ceně si skluzavky pro děti získaly přízeň rodičů a dětí po celém světě. Potěšte i vy vaše děti velkou, barevnou a bezpečnou skluzavkou Jumbo.

Vlastnosti

  •     po napojení na vodu se změní na dětský tobogán
  •     délka plochy na klouzání je 3,65 m
  •     nosnost 50 kg
  •     vhodná od 3 let
  •     kovová a stabilní konstrukce
  •     zářivé barvy, které podněcují dětskou fantazii
  •     z kvalitního a odolného plastu
  •     vhodná do každé zahrady nebo na dvůr
  •     držáky v horní části pro vyšší bezpečnost
  •     široké plastové podstavce
Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 3 let
Rozměry produktu370*180*200 cm
Nosnost50 kg
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.