Skluzavka Fun BIG 152 cm střední skládací

Popis produktu

Dětská skluzavka Fun je provedena v kombinaci červené a modré barvy se žlutými schůdky a má robustní tvar. Skluzavka pro děti značky BIG je robustní a dostatečně široká, což zaručuje velmi příjemný pocit ze klouzání. Skluzavka Fun s plochou na klouzání dlouhou 152 cm je skládací a taktéž polohovatelná. Dětská skluzavka je vhodná pro všechny dívky i chlapce od 3 až do 7 let. Je vyrobena z pevných a kvalitních plastových materiálů a její nosnost je 50 kg. Tento kvalitní německý výrobek je zárukou kvality a dlouholeté spolehlivosti. Plastový povrch skluzavky je obohacen o anti UV filtr, což zaručuje že barvy skluzavky nevyblednou ani po dlouhých letech. Značka BIG poskytuje na své produkty záruku až 3 roky.

Děti milují klouzání na dětské skluzavce. Hra s dětskou skluzavkou je populární téměř v každém ročním období. Schůdky skluzavky jsou protiskluzové, jsou dostatečně široké a skluzavka má robustní boční úchyty. Plastový materiál skluzavky je jemný a sametový na dotek. Skluzavka se velmi jednoduše ošetřuje a čistí například od písku nebo špíny. Její velkou výhodou je její skladnost. Po složení nezabírá mnoho místa a proto ji kdykoliv můžete odložit či uskladnit. S plochou smyku 152 cm patří tato dětská skluzavka k středně velkým. Její celková hmotnost je 11,6 kg a její rozměry jsou 164*73*116 cm.

Dětská skluzavka BIG je testována německým kontrolním orgánem TÜV Rheinland v souladu s přísnými bezpečnostními normami GS. Německá značka BIG je výrobce špičkových hraček, které získávají ocenění na mezinárodní úrovni. Logo značky BIG je buvol, který prezentuje sílu, odolnost a robustnost - přesně to jsou charakteristické prvky této značky. Značka BIG si zakládá na bezpečnosti svých produktů, použité materiály jsou nejen kvalitní ale i zdravotně nezávadné. Nezaměnitelný design, moderní výrobní postupy a hračky, které splňují požadavky dětí - to je značka BIG.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 3 let
PůvodNěmecko
Rozměry produktu164*73*116 cm
Celková výška116 cm
Rozměry balení153*41*44 cm
Celková délka164 cm
Délka plochy na klouzání152 cm
UV filterAno
Balení v kartonu A/NAno
Hmotnost11,6 kg
Nosnost50 kg
Barvačervená
Set produktůNe
gift SS2024SM850212 Pieskovisko sada 2 kusov
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.