Prolézačka se skluzavkou PalPlay #VALUE!

Popis produktu

PalPlay prolézačka pro děti se skluzavkou, je unikátní doplněk pro všechny děti na zahradu či dvůr. Prolézačka se skluzavkou je vhodná pro děti od 3 let a pohodlně se s ní zahraje i několik dětí najednou. Dětské centrum zábavy, prolézačka se skluzavkou nabízí dětem spoustu možností na cvičení, lezení, podlézání klouzání a skákání. Z každé strany je dětská prolézačka jinak přístupná. Z jedné strany vyleze dítě pomocí malých otvorů ve stěně jako malý horolezec.

Druhou stranou dětské skluzavky dítě leze jako po žebříku, další vleze dovnitř jako do domečku. Čtvrtou stranou se dítě pohodlně sklouzne po skluzavce až dolů. Je to ideální hračka pro děti od 3 let. Výrazně pomáhá dětem rozvíjet fyzické schopnosti a koordinaci, rovnováhu a tvořivost a rozvahu. Na horní plošině je bezpečné vysoké zábradlí z obou stran. Rozměry dětské prolézačky jsou 180*85*100 cm.

Barevně je provedena v kombinaci modré, zelené a oranžové barvy, která upoutá každé dítě na první pohled. Její konstrukce je pevná a stabilní. Plastový materiál je příjemný na dotek a děti se s prolézačkou dokážou hrát dlouhé hodiny. Konstrukce prolézačky pro děti PalPlay je pevná, což zaručuje dětem vysokou bezpečnost při hraní.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 3 let
Rozměry produktu180x85x100 cm
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.