Přilba Paw Patrol Mondo velikost 52-56 modrá

Popis produktu

Dětská přilba Paw Patrol je krásná pohádková přilba, která je vhodná pro děti od 3 let. Je to velmi spolehlivá ochranná pomůcka při různých dětských sportech a hrách. Přilba pro děti je lehká a pevná. Výhodou jsou větrací otvory a pohodlné nošení díky pevnému upevnění pod bradou. Motiv Paw Patrol bude zaručeně milovat každý chlapec či dívka, bez své stylové pomůcky na sport se nepohne ani na krok. Má nastavitelnou velikost od 52 do 56 cm.

Dětská přilba je nezbytná ochrana při jízdě na kole, bruslení, lyžování nebo při jiných sportech, kde si děti mohou zranit hlavu. Dodržování bezpečnostních pravidel je důležité hlavně při hravých a neposedných dětech, které mají rády zábavné hry a často nedbají na svou bezpečnost. V takovém případě bezpečnou hru zaručí jedině dětská ochranná přilba.

Mondo je italský výrobce, který vyrábí kvalitní produkty z gumy, pěny a PVC. Mondo je oficiálním výrobcem mnoha licencovaných produktů známých pohádek, seriálů a filmů, mezi které patří i seriál Paw Patrol. Dětská přilba Paw Patrol nesmí chybět ve výbavě vašeho dítěte, protože je nejen moderní, ale i velmi bezpečná. Je laděná ve výrazné kombinaci modré a žluté.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 3 let
PůvodVyrobeno v Itálii
Rozměry produktu52/56 = M
Rozměry balení20*14*38 cm
Balení v kartonu A/NAno
Noteorange colour
Barvamodrá
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.