Přikrývka Sateen Rabbits toTs smarTrike Králíček 100% bavlna saténový vzhled růžová od 0 měsíců

Popis produktu

Dětská přikrývka Sateen Rabbits toTs smarTrike s příjemným motivem sedících králíčků na růžovém podkladu je moderní a příjemná dětská přikrývka, která okouzlí každé malé miminko. Děťátko se s touto přikrývkou bude cítit v bezpečí, komfortně a nic mu nebude bránit v hlubokém nerušeném spánku. Přikrývka pro miminka se hodí do každé pěkné dětské postýlky a rodiče budou mít radost z veselého motivu dvou králíčků.

Dětská přikrývka pro děti je vyrobena ze 100% jemné bavlny se saténovým vzhledem, která je velmi příjemná a hebká na dotek. Náplň dětské přikrývky tvoří 100% polyester. Rodiče se budou z praktické a moderní přikrývky pro děti těšit spolu se svým drobečkem. Celkové rozměry dětské přikrývky jsou 100*120 cm a spolehlivě se postará o zahřátí vašeho miminka.

Výrobce smarTrike je špičkový producent dětských tříkolek a koloběžek, které jsou známé svou kvalitou a precizním zpracováním po celém světě. Další řadu produktů firmy smarTrike tvoří také doplňky pro péči pro miminka a nejmenší děti pod označením toTs, která nabízí nejmodernější stylové kolekce kvalitních produktů, které jsou elegantní a dokonale vystihují vkus rodičů a jejich drobečků. Doplňky toTs-smarTrike nabízejí kvalitu za rozumnou cenu, přičemž styl a design produktů zůstává na vysoké úrovni.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 0 měsíců
Rozměry produktu100*120 cm
Barvarůžová
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.