Přikrývka pro nejmenší Perle-Quilt Kaloo do postýlky od 0 měsíců

Popis produktu

Kaloo přikrývka do postýlky Perle-Quilt je hezký a příjemný doplněk na spaní vhodný pro nejmenší děti od 0 měsíců. Dětská přikrývka poslouží na klidný spánek dětí během noci, které budou díky ní v teple av bezpečí. Přikrývka pro miminka je hebká a jemná k dětské pokožce, každé miminko bude mít pod ní sladké a klidné sny, má rozměry 140*100 cm. Tento pěkný doplněk nemá jen estetický význam, ale je velmi důležitý i kvůli tomu, že zachytýva jedinečnou vůni děťátka, které se díky tomu cítí v novém, neprozkoumaném světě jistě a bezpečně. Přikrývka do dětské postýlky je zabalena v praktické tašce, takže pokud ji nepoužíváte, dá se pohodlně odložit a nezabere mnoho místa.

Kaloo doporučuje pro bezpečné a klidné noci nejmenších dětí vložit do postýlky hebkou jemnou přikrývku. Nejmenší děti mají rády při usínání jemné barvy, které na ně působí uklidňujícím, proto má přikrývka příjemné barevné provedení šedé a bílé. Díky originálnímu a jedinečnému vzhledu, jemným barvám a hebkému povrchu se přikrývka pro nejmenší stane rychle oblíbenou součástí při spánku nejmenších dětí. Doporučený způsob čištění přikrývky je praní při 30°, bez použití bělidel a změkčovadel, aby se zachovala její barva a kvalita.

Kaloo je francouzská společnost, která se již více než 16 let zabývá výrobou měkoučkých plyšových hraček a doplňků na spaní a koupání s jedinečným designem, z kvalitních materiálů. Dětské hračky a doplňky Kaloo v sobě odrážejí francouzský cit pro krásu, dokonalost a jedinečnost. Proces výroby hraček a doplňků je důkladně kontrolován, každý produkt musí splňovat přísná evropská kritéria a tak je zajištěna kvalita a maximální bezpečnost produktů, které díky tomu nemají na trhu konkurenci. Kaloo je splněným snem každého malého děťátka, dbá na potřeby a touhy dětí, které se díky tomu u hraček a doplňcích Kaloo cítí spokojeně a bezpečně.

Vlastnosti

  • jemná měkká přikrývka do dětské postýlky
  • vhodná pro nejmenší děti od 0 měsíců
  • něžné barevné provedení
  • rozměry 140*100 cm
  • ideální na klidný spánek nejmenších
  • v praktické tašce
  • splňuje nejpřísnější bezpečnostní kritéria
  • praní při 30°, aby se zachovala kvalita a barva přikrývky
  • jedinečný francouzský design
Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 0 měsíců
PůvodVyrobeno ve Francii
Rozměry produktu140*100 cm
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.