Pracovní dílna Auta 3 Smoby se skládacím autíčkem McQueen s doplňky

Popis produktu

Smoby pracovní dílna Auta 3 je ideální hračka pro malého automechanika. Celá dílnička včetně doplňků je vyrobena z kvalitního plastu, který je odolný a zároveň velmi příjemný na dotek. Tento stolek je novinkou a je velmi oblíbený zejména u chlapců. Stůl stojí na čtyřech nožkách, které jsou mezi sebou zpevněné, takže stůl je pevný a stabilní. Stůl je proveden v červené, šedé a černé barevné kombinaci. Pod pracovní plochou se nachází polička, kam si může malý kutil odložit jiné hračky nebo nářadí.

Na ploše se nachází i parkovací místo pro legendární autíčko McQueen ze známé a oblíbené Disney pohádky Auta 3, která je u dětí velmi populární. Stejně tak se na ploše nachází i červený panel, na který si může malý kutil libovolně připnout různé pracovní doplňky. Po obou stranách panelu si dítě může ukládat nářadí, ale i náhradní díly, které potřebuje mít stále po ruce. Na pracovní desce se nachází i malý svěrák, kterým si může přidržet autíčko při jeho rozkládání a následném skládání, které je možné díky šroubovákům. Výbava obsahuje i kladívko, šroubováky a šrouby a náhradní díly, ze kterých si malý mechanik složí své vlastní autíčko McQueen.

Pracovní dílna Auta 3 je nová, moderní a krásná hračka od francouzského výrobce Smoby, která splňuje nejpřísnější evropské standardy. Vhodná je zejména pro chlapce ve věku od 3 let. Stolek je kompaktní a v případě potřeby se velmi snadno schová. Na výšku měří 63 cm, široký je 47 cm a dlouhý 28 cm. S touto dílnou a autíčkem McQueen si dítě užije spoustu zábavy. Navíc hra podporuje vývin motorických schopností a naučí dítě i něco ze světa aut a mechaniky.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 3 let
PůvodFrancie
Rozměry produktu47*28*63 cm
Celková výška63 cm
Rozměry balení59*11*54 cm
Balení v kartonu A/NAno
Barvačervená
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.