Pokladna Frozen Smoby mechanická s doplňky

Popis produktu

Smoby mechanická pokladna Frozen je úžasná hračka pro dívky, vhodná již od 3 let. Motiv oblíbené pohádky Ledové království se zalíbí každému holčičce, které se s dětskou pokladnou rádo zahraje na paní prodavačku. Do pokladny si děti mohou poskládat plastové i papírové penízky a kreditku. Zboží mohou blokovat stisknutím tlačítek na pokladně, která přichází i se zařízením na platbu kartou. Pokladna pro dívky je laděna v modro-bílé barvě, což jsou barvy typické pro pohádku Frozen - Ledové království. Je zdobena obrázky slavných princezen Anna a Elsa, přichází s množstvím doplňků pro ještě realističtější zážitek při hře. Dívčí hračka je vyrobena z pevného kvalitního plastu, který je sametový na dotek. Design dětské pokladny je jedinečný a originální, skvělý dárek pro dívky.

Dětská pokladna s doplňky je nejen velmi zábavná hračka, ale přispívá také k rozvoji dětí. Manipulací s drobnými doplňky se rozvíjí jemná motorika a pohybové dovednosti dětí. Je to ideální hračka pro děti, které rády vymýšlejí různé příběhy a hrají se na dospělých. Pestré barvy zajistí, že souprava bude i skvělým doplňkem do každé dívčí pokoje. Je velmi důležité vést nejmenší děti k tomu, aby si hrály na povolání dospělých. Děti nabírají jistý pocit zodpovědnosti za vlastní jednání, rozvíjí se i jejich tvořivost, kreativita a fantazie. Prostřednictvím předmětů, které každodenně používají dospělí, se přibližují k tomuto světu, k světu dospělých. Na to je skvělým prostředkem plastová pohádková hračka pro malé obchodnice Smoby.

Smoby je renomovaný francouzský výrobce plastových hraček pro děti. Plast na hračkách Smoby je pevný, odolný, ale zároveň jemný a hladký k dětským ručkám, sametový na dotek. Všechny dětské hračky mají oblé hrany, aby vaše děti byly během veselých her v bezpečí a chráněny před zraněními. Barvy na plastových hračkách Smoby podněcují a rozvíjejí dětskou představivost a fantazii. Upoutají každé nejmenší děťátko, proto je to nejlepší dárek pro nejmenší. Proces výroby hraček Smoby je přísně kontrolován, hračky splňují i ​​ty nejvyšší bezpečnostní kritéria. Smoby je zárukou francouzské kvality, originálních designů a jedinečných produktů, které vynikají na evropském trhu.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 3 let
PůvodFrancie
Rozměry produktu19*15*16 cm
Rozměry balení27*16*21 cm
Balení v kartonu A/NAno
Hmotnost0,7 kg
Barvamodrá
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.